Átigazolási hírek

Pletykák: Romagnoli, Saponara, Sanches, James

Ancelotti érkezésével sokasodnak a Bayernnel kapcsolatos átigazolási pletykák. Vajon melyiknek lehet kevesebb vagy több valóságalapja?

romagnoli

Alessio Romagnoli

Az átigazolási hírekben ismeretlennek számító olasz calciomercatonews szerint a Bayern 35 millió eurót is hajlandó lenne letenni az AC Milan 21 éves középhátvédjéért. Romagnoli nyáron 25 millió euróért érkezett az AS Romától és jelenlegi csapata 25 meccséből 23-mat abszolvált. A klubbal szóba hozott számos belsővédő miatt egyelőre kérdéses a hír valóságtartalma, az viszont biztos, hogy Ancelotti egyik favoritjáról van szó, így a klub valószínűleg figyeli a játékát. Carlo még kinevezése előtt nyilatkozta, hogy Romagnoli az egyik, akit a Serie A-ból szívesen leigazolna leendő klubjába.




Riccardo Saponara

A 24 éves játékos nevéről a nem igazán ismert olasz Quotidiano Sportivo számolt be először a Bayern kapcsán, sőt a lap azt ís megírta, hogy Ancelotti kérésére a klub 20 millió eurót készül kínálni a 2018-ig érvényes szerződéssel rendelkező játékosért. A felnőtt válogatottságig még el nem jutó támadó középpályás 21 bajnokin 5 gólt és 7 asszisztot jegyez klubjában, a 9. helyen álló Empoliban. A forrás, a poszt telítettségét és az árat figyelembe véve nem valószínű, hogy Saponara Münchenben fog kikötni.

Renato Sanches

A Benfica 18 éves szupertehetségét először a „manchestereveningnews” hozta szóba a Bayernnel, miután a játékos ügynöke, Jorge Mendes a Manchester United érdeklődése során az angolok tudtára adta a Bayern, a Real Madrid és a Barcelona puhatolózását is. Az Angliából érkező hír hatására számos külföldi lap jelenítette meg a középső középpályás játékos nevét egy mondatban többek között a Bayernnel is. Sanches pályára lépett csapata Zenit elleni győztes BL-nyolcaddöntő mérkőzésén is. A bökkenőt a játékos kivásárlási ára jelenti, amely 80 millió euróról szól, így esélytelen, hogy a Bayern kifizetne hasonló összeget egy 18 éves játékosért.

James Rodriguez

A fővárosi Real Madrid híreiben nem mindig megbízható katalán Sport hozta először szóba a kolumbiait (és Benzemát) a Bayernnel. A lap szerint Ancelotti azzal a kéréssel fordult Rummeniggéhez, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen egykori játékosainak leigazolásának ügyében. Jamest 2020-ig, Benzemát 2019-ig köti szerződés a Realhoz, előbbinek egyes hírek 500 millió, utóbbinak viszont ennél is magasabb kivásárlási záradéka lehet. Nem valószínű, hogy Carlo ilyen lehetetlennek tűnő kísérletet állít a vezetőség elé, minden bizonnyal a Real Madrid sem kíván megválni a játékosoktól. Nem fognak érkezni.

További átigazolási hírek, pletykák itt.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top