Átigazolási hírek

Pletykák: Tah, Musacchio, Carvajal, Dybala

Sokasodnak a Bayernnel szóba hozott játékosok.

th

A nyári átigazolási időszak és Ancelotti érkezésének közeledtével egyre hosszabb lesz a Bayernnel szóba hozott játékosok listája. Nézzük, hogy az elmúlt napokban melyik lap kivel boronálta össze a bajorokat és mennyi esélye lehet az adott játékos esetleges átigazolásának.

Jonathan Tah: A Sport Bild szerint az idei szezontól intenzíven és rendszeresen figyeljük a Leverkusen 19 éves belsővédőjének teljesítményét, ugyanis a klub egy „második Boateng”-ként tekint a fiatal játékosra. Ami a hír valóságértékét illeti, a 194 centis Tah kvalitásai és fizikai adottságai mindenképp megvannak ahhoz, hogy felkeltse a klub érdeklődését és tényleg a Bayern egyik meghatározó játékosa lehessen a jövőben, ráadásul Tah a Bayern belsővédőjét tekinti példaképének is: „Számomra Boateng a világ legjobb belsővédője. Megpróbálok sokat ellesni tőle és extraként megnézem a Bayern meccseit is.” Tah fiatalkora ellenére már 36 bajnokin, 6 BL meccsen és számtalan egyéb tétmeccsen szerepelt csapataiban, a HSV-ben, a Leverkusenben és Németország U-válogatottjaiban. A Bayerrel 2020-ig szerződésben lévő Tah ügynöke egyébként Christian Nerlinger, a Bayern korábbi sportigazgatója.
Mateo Musacchio: Tah nevével egy cikkben nevezte meg a Villarreal 25 éves argentin középhátvédjét a Sport Bild, aki 18 éves kora óta futballozik a „sárga tengeralattjáróknál”. Musacchio állítólag nagyon jó szezont játszik és agresszív játékstílusával meggyőző teljesítményt nyújt. A spanyolokkal 2018-ig szerződésben lévő 2-szeres válogatott játékos 8 hónap után tért vissza nemrég sérüléséből, így nem valószínű, hogy a Bayern pont őt, egy hosszú sérülés után lévő, BL-ben nem tapasztalt dél-amerikai játékost igazol a védelem közepére.

Dani Carvajal: Szintén a Sport Bild izzította fel a Real Madrid jobbhátvédjének a nevét a Bayernnel kapcsolatban. A német média korábbi híradásai szerint a vezetőség tervezi, hogy nyáron igazolni fog ebbe a pozícióba, kérdés a Real Madrid elengedné-e a nyáron 2020-ig hosszabbító spanyol válogatott játékosát, illetve maga Carvajal távozna-e jelenlegi csapatából. Daniloval nagy konkurenciaharcban áll, de a szurkolók többsége elégedetlen a brazil jelenlegi teljesítményével, így a hazai játékosnak jó esélye van rendszeresebb játéklehetőséghez jutni. A Bayernben Lahm mellett sem lenne garantált helye, de a Real esetleges átigazolási tilalma is az transzfer ellen szólna.

Paulo Dybala: Fontos, hogy Dybala nevét az elmúlt időszakban nem a Gazzetta, hanem a katalán Sport hozta szóba először a Bayernnel, ezáltal a pletyka hitelessége is csökkent. Az biztos, hogy Rummeniggének nagyon tetszik a Juventus 23 éves argentinjának játékstílusa, ugyanis Di Marzio nyári híre szerint a klub vezetője a gratulációja mellett sajnálatát is kifejezte a torinóiak felé, hogy nem tudta megszerezni a kizárólag Olaszországban maradni kívánó játékost. Nem valószínű, hogy a Juve elengedné a nyáron jött értékét, ha mégis, akkor horrorárat kellene fizetniük a kérőknek.

További pletykák az átigazolási tickerben.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top