Átigazolási hírek

Kalle optimista Alonso maradását illetően

A Sport Bild szerint Xhaka lehet az utód, amennyiben a spanyol nem hosszabbít.


A nyári átigazolási időszak egyik legérdekesebb kérdése Xabi Alonso sorsa a Bayern Münchennél. A baszk középpályást a szezon végéig köti szerződés a klubhoz, korábbi pletykák szerint a korábbi sikerállomásának helyszínére, Liverpoolba térhet vissza. Karl-Heinz Rummenigge a Sport Bildnek optimistán nyilatkozott a középpályás maradását illetően:

„Minden játékost, akit szeretnénk megtartani, meg is próbáljuk megtartani. Legutóbb volt egy megbeszélésem Xabival. A családjával kivételesen jól érzi magát mind az FC Bayernnél, mind München városában. Alapvetően jelezte, hogy érdeklődik a maradás iránt. Xabi egy méltó játékos, akinek nagyon fontos pozíciója van a csapatban.”



Kalle azt is megerősítette, hogy hamarosan sor kerül a játékossal és annak ügynökével való konkrét szerződéshosszabbítási tárgyalásokra: „A pletykáknak, miszerint a távozását tervezi, egyáltalán nincs alapja.”

A lap felkérésére maga az érintett is megszólalt: „Ennek a jelzésnek tényleg nagyon örülök. Jó hallani, hogy a klub elégedett velem, és én is nagyon boldog vagyok, hogy ennél a klubnál lehetek. Itt nagyon sok tiszteletet érzek, ez fontos. Meglátjuk, mi fog történni.”

A Sport Bild információi szerint Michael Reschke nyár óta kapcsolatban áll Granit Xhaka ügynökével. Ha Xabi Alonso nem hosszabbítana, ő lehet a spanyol utódja a középpályán.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top