Átigazolási hírek

Rummenigge: Lewandowski nem eladó

A Bayern fejese, de maga a csatár is megszólalt a Real állítólagos érdeklődéséről.

Tegnap látott napvilágot a hír, miszerint a királyi gárda külön meghívására Robert Lewandowski egyik ügynöke a helyszínen tekintette meg a Real Madrid hétvégi mérkőzését. Az AS nevezetű spanyol lap, valamint egy lengyel médium is arról tudósított, hogy a Bayern csatára – az Aranylabda esélyeinek növelése érdekében is – hajlandóságot mutat egy Spanyolországba való áttelepülésre.

Ezeket a pletykákat rövidre zárva Karl-Heinz Rummenigge a lengyel Sportowe Fakty újságírójának elmondta: „Robert nem eladó. Florentino Perez a barátom és ezt ő is tudja.” – mondta a Bayern vezérigazgatója, aki a zágrábi utazás előtt újra ezen kijelentését erősítette meg: „Sok játékosunk van más csapatok kívánságlistáján. Ez nem érdekel minket. A Real Madridnak csak Lewandowski szerződésének lejártára kell pillantania. Teljesen nyugodt vagyok.”

Maga az érintett, a 2019-ig a klubhoz kötött Robert Lewandowski is megszólalt az ügyben: „Minden évben ugyanaz történik. Nincs kedvem a spekulációkhoz! Nincs kapcsolatom a Real Madriddal.”

Szerk (december 9): A Bild is megkérdezte Rummeniggét az ügyről:

Beszélt Lewandowskival vagy az ügynökével?
Nem, miért kellene? Jó kapcsolatom van vele és az ügynökével is. Egyáltalán nem látok problémát abban, ha őt egy másik stadionban látták. Eltudom képzelni, hogy a Madrid érdeklődik Robert iránt. De a játékosnak még három és fél évig szól a szerződése. Azt is eltudom képzelni, hogy még ennél is tovább marad.

Lewandowski a Bildnek: Az ügynököm határozottan nem először volt Madridban. Nem kell nyilatkoznom arról, hogy mit csinált. De lesz egy meccsünk, amire koncentrálnom kell.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top