Gazdaság

Megállapodás a Goodyearrel

Az amerikai cég a Bayern új platina partnere.
goodyear

A Bayern új óriásvállalattal, a csúcsteljesítményű gumiabroncsokat gyártó amerikai Goodyear céggel kötött megállapodást. A 2016. január 1-jétől érvénybe lépő megegyezést szerdán jelentették be egy Allianz Aréna előtti speciális pódiumon megrendezett mini sajtótájékoztatón.

„A Goodyear egy nemzetközileg elismert vállalat, amely a legmagasabb minőséget képviseli. Jobb partnert a Goodyear-nél nem is kívánhatna az ember.” – mondta Karl-Heinz Rummenigge, aki az USA legnagyobb abroncsgyártó cégével való megegyezéssel a nemzetköziesítési stratégia további fejlődését ígéri.
Jürgen Titz, a cég németországi kirendeltségének főnöke is elismerő szavakkal illette az új partnert: „Hihetetlenül nagy büszkeséggel tölt el minket ezzel a futballhatalommal való közös együttműködés. A márkánk ezáltal egyértelműen felértékelődik. Az FC Bayern München számunkra egy ideális partner, hogy a márkánk profilját tovább kihegyezzük.”

A jövőben természetesen a Bayern csapatbusza és a játékosok Audijai is Goodyear abroncsokkal lesznek felszerelve. Hogy mennyi időre és évente mennyit fizet a klubnak az új platina partner, arról nem jelentek meg információk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top