Bundesliga

Pep: Nehéz dolgunk lesz

A Schalke elleni idegenbeli meccsel folytatódik a Bundesliga.

A párizsi merényletről és a szerdai elmaradt mérkőzésről: Edző vagyok, de egy ember is. Ez egy nehéz helyzet. Természetesen nem egyszerű. De élnünk kell! Beszéltem Müllerrel, Boatenggel, Neuerrel és Comannal. Rendben vannak. Mindig keresem az okokat. Felteszem magamnak a kérdést, ez miért történik? De a családommal továbbra is el kell mennünk az étterembe, a moziba.

A Schalkéról: Nehéz dolgunk lesz. A Schalkénak nagyon nagyok a kvalitásai. Az első öt percben olvasnunk kell a játékot és alkalmazkodnunk kell hozzá. A legutóbbi eredményeik nem voltak jók, de ez teszi őket veszélyessé. A tabella helyzete mindegy, kvalitásokkal rendelkeznek! Az elmúlt szezonban nem győztünk ellenük. A Schalke az Schalke.

Sanéról: Ő egy nagyszerű tehetség, gratuláció Németország számára. De a Schalke nem csak Sanéból áll, sok érdekes és veszélyes támadójuk van, mint például Meyer, Di Santo vagy Choupo-Moting.





Ribéryről: Nagy lépést tett előre. Talán egy-két héten belül képes lesz a csapatedzés egyes elemeit elvégeznie.

Robben játékstílusáról: Nem akarom Arjen Robbent megváltoztatni. Úgy szeretem, ahogyan itt megismertem. Megtudom érteni Lewyt a múltkori reackója után, de ez megtörténhet.

A triplázásról: A Schalke elleni meccs fontos barátom!

A rotációról: A válogatott mérkőzések után mindig téma. De a téli szünet mindjárt itt van, a játékosoknak még egyszer csoportosítani kell erejüket.

Jan Kirchhoffól: Nagyon elégedett vagyok Jan Kirchhoff munkájával. Sok problémája volt a sérüléseivel, ezért gondoltunk arra, hogy játszania kell. Legfőképp az önbizalma miatt. A 90 percig küzdés fontos a hosszan sérült játékosoknak. Két-három meccs jót tesz az amatőröknél.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top