Bajnokok Ligája

Thiago: A három pont a tét

Az Arsenal elleni meccs előtt Javi Martínez és Thiago állt az média rendelkezésére.

Thiago:

Az Arsenalról és az első meccsről: Azt hiszem, a vereségek mindig fájnak. Ha Bayern játékos vagy, akkor semelyikünk sem akar kikapni. De tudjuk, hogy az egyik legnehezebb csapat ellen játszunk. Ez a Bajnokok Ligája, az ember kikaphat. Mindig győzni akarunk. Csak a három pont a tét. Most itt a lehetőségünk azokat a pontokat megszerezni, amelyeket Londonban elhullajtottunk.

A meccsről: Mindkét csapatnak gólt kell szereznie a győzelemhez. Az Arsenal valószínűleg nyomni fog és birtokolni akarja majd a labdát. Ez egy más meccs lesz, mint pénteken a Frankfurt elleni.

Mertesacker dühös Bayernt vár: Nem, nem vagyunk dühösek. Nem kell annak lennünk. A tét a mérkőzés megnyerése. A mi elvárásunk a győzelem.

Alabáról: David egy lenyűgöző csapattárs, egy csodálatos játékos. Tud a védelemben, a középpályán és elől is játszani. Nem kérdés, örülünk, hogy a csapatunk tagja.

Douglas Costáról: Mindene megvan, amire egy támadójátékosnak szüksége van.

Pep Guardiola munkásságáról: Az edzőnek világos elképzelései vannak, ezeket követjük.

Javi Martínez:

Az Arsenalról és az első meccsről: Jó meccs lesz – a szurkolók számára is. Örülünk neki. A Bajnokok Ligája meccsek mindig különlegesek. Holnap Európa legjobb csapataiból kettő mérkőzik meg egymással. Természetesen megakarjuk verni őket.

A meccsről: Készen állunk az olyan csapatok ellen, mint az Arsenal. Nem hiszem, hogy defenzíven, várakozásra játszanak majd. Mindkét csapatnak meg kell próbálnia gólt szerezni. Azt hiszem az Arsenal támadni fog. Fontos meccs lesz számukra, mint ahogy nekünk is. Ha kikapunk, nyomás alá kerülünk. Három pontra van szükségünk.

Alabáról: A világ legjobb balhátvédje. Egy nagyon kedves srác, barátok vagyunk.

A védekező csapatok elleni nehézségekről: Tudjuk, hogy sok csapat játszik ilyen védekezően. Nehéz az ilyen csapatok ellen játszani.

Costáról: Fontos számunkra. Szükségünk van rá. Elsősorban mert Arjen és Franck tavaly sérültek voltak. De Kingsley Coman is jól játszik. Erős szélsőink vannak.

Az állapotáról: Nagyon jól érzem magam. Zsinórban két meccset probléma nélkül játszottam, ez jó érzéssel tölt el. Készen állok a következő meccsekre, fájdalommentes vagyok. Szinte 100%-on állok.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top