Bajnokok Ligája

Özil: A Bayernt is megverhetjük

Mérkőzést megelőző nyilatkozatok mindkét fél részéről.

ozil

Mertesacker: A két vereség által az egyik legnagyobb kihívás előtt állunk. Az ember reméli, hogy az évek során közelebb kerülhet, de a probléma az, hogy a Bayern állandóan fejlődik és mindig olyan új játékosokat húznak elő a kalapból, akik képesek különbséget jelenteni.

Arteta: Nagy fegyelemre van szükséged a Bayern ellen. Ahogy megosztják a teret, ahogy játszanak, az nagyon megnehezíti a dolgod, ugyanis ők tényleg rádfeszülnek. A térfeleden akarnak játszani és minden alkalommal, amikor megszerzed a labdát, visszatámadnak és megnehezítik a labdakihozatalt. Az ellenkezőjét kell tennünk – Nekünk kell játszanunk az ő térfelükön, nyomás alá kell helyeznünk és hibákra kell kényszerítenünk őket. Elől megvannak a játékosaink, akik veszélyt okozhatnak.

Özil: A Manchester ellen szívvel játszottunk, megmutattuk hogy nagy csapatokat is képesek vagyunk megverni. Ha úgy játszunk és ezt 100 százalékig akarjuk, akkor a Bayernt is megverhetjük.

Wenger: A Bayern a világ legjobb csapata. Tudjuk, mit kell tennünk. Nincs olyan csapat, amelynek ne lenne gyenge pontja. Csúcsteljesítményre van szükségünk. Jól akarunk védekezni, jól akarunk támadni, és megszerezni az első gólt – ez hihetetlenül fontos a nagy meccseken.

Rummenigge: Nagyon nagyon komolyan kell venni az Arsenalt. A PL második helyezésük elég bizonyíték a kvalitásaikról. Hogy a BL-ben utolsók, az egy kicsit különös. Koncentráltan kell játszanunk és pontokat kell szereznünk, hogy végül megszerezzük amit akarunk: a csoportelsőséget.

Guardiola: Ez az utolsó esélyük. Ha az életben megvan az utolsó esélyed, mindent kiadsz magadból, így is készülünk fel az Arsenal ellen. Még nem kvalifikáltuk magunkat és Európa egyik legjobb csapata ellen kell harcolnunk. A meccs elejétől nyomást próbálnak gyakorolni. Erre kell berendezkednünk. Nagy kvalitásokkal rendelkeznek, nagyon nehéz ellenük játszani.

Müller: A taktikánk nagyon jó, jó állapotban is vagyunk és nagy az önbizalmunk is. Mindannyian nagyon örülünk a meccsnek, de nem lesz sétagalopp. Jó érzése van az embernek, ha ezen a pályán játszhat. De a jó emlékek nem garantálják számomra a gólokat. Ezért keményen meg kell hogy dolgozzak.

Alonso: Nagyszerű játékosaik és nagyszerű csapatuk van. Topteljesítményt kell nyújtanunk.

Lewandowski: Három pontot akarunk szerezni, de tudjuk, hogy ez az Arsenal szinte utolsó esélye hogy továbbjusson. Egészen szoros meccs és kemény dió lesz. De a követelésünk az, hogy győzzünk.

Martínez: Londonban nyertük meg a Bajnokok Ligáját. De erre nem, csak arra szabad gondolnunk, hogy győzzünk. Ez egy fontos meccs. Szinte a továbbjutásra van meg a lehetőségünk. Ezért mindent ki kell adnunk magunkból.

Lahm: Az Arsenal egy jó csapat jó egyéni játékosokkal. A ligában megmutatták, mire képesek. A BL-ben viszont óriási nyomás alatt állnak. Pontot kell szerezniük ellenünk. Erre felkészültünk. Az Arsenal mindig veszélyes, mert egyszerűen megvannak a kvalitásaik és minden poszton a dinamikus játékosaik. Csakúgy mint mi, ez is egy olyan csapat, amely szereti birtokolni a labdát.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top