Bajnokok Ligája

Müller: Szükségünk van a három pontra

A játékosok részéről Alonso és Müller vett részt az Arsenal elleni meccs apropójából megrendezett sajtótájékoztatón.

mullerr

Thomas Müller:

A pályáról: A pálya állapota nem rosszabb, mint a nappali szőnyege.

A meccsről: Az Arsenal hihetetlen nyomás alatt áll. A meccsel kapcsolatban nem lehet világos favoritról beszélni. Az Arsenal jelenleg jó szériában van. Sportszakmailag biztosan egy tekintélyes mérkőzés lesz a holnapi. Örülök, hogy mindkét csapat támadó szellemű futballt fog játszani.

A két klub legutóbbi meccseiről: Jó emlékeim vannak az elmúlt meccsekről és ezért jók a megérzéseim is. Ettől függetlenül nem kapok ajándékba gólt, újra meg kell küzdenem érte.

A tétről: Tudjuk, hogy az Arsenal helyzete komplikált a csoportban, de győzni jöttünk ide, tehát szükségünk van a három pontra.





Xabi Alonso:

A meccs fontosságáról: Habár nulla pontjuk van, nagyon erősek. Ha nem játszunk jól, problémáink adódhatnak. Szeretek Premier League csapatok ellen játszani. A liverpooli időszakomból adódóan még nagyon azonosulok a ligával.

Németországról és Spanyolországról: Mindkét liga nagyon erős. Meccsről meccsre kell koncentrálnunk. Nagyok az elvárások.

A Premier League-ről: Sok tapasztalatot gyűjtöttem Spanyolországban és Németországban. Ezért nagyon boldog vagyok, mert minden ország más, és boldog vagyok, hogy ezeket a tapasztalatokat megszereztem. Az angol bajnokság természetesen nagyon kemény és nincs téli szünet sem. Tény, hogy a Premier League-ben nagyok a követelések.

Wengerről: Nagyon fontos a klub számára, jó múlttal rendelkezik. Ő az elmúlt évek egyik egy fontos futballszemélyisége. Nagy tiszteletem előtte.

Lewandowskiról: Ő hihetetlen, hihetetlen formában van – nem csak a góljai miatt. Jó csapatjátékos, előre és hátrafele is jól dolgozik. Ez fontos a középpályásaink számára. Ő mindenképpen az egyik kulcsjátékosunk.

A BL-ről: Természetesen az egyik nagy célunk, de Milánóig még hosszú az út. Lépésről lépésre kell haladnunk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top