Bundesliga

Pep: Csak 13 mezőnyjátékosom van

Guardiola a Werder elleni bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatót.2cf5e4a98bb710bfd12e91a19a7de9ba

 • Alonsonak és Comannak voltak problémái, utóbbi hiányozni fog. Juan jól edzett. Vidalnak térdproblémái vannak, de feltétlenül játszani akar. Ő és Douglas Costa tegnap érkezett meg Dél-Amerikából. Robbennél nincsenek problémák, de még nem elég fitt. Martínez velünk tart, de nem tudom, hogy tud-e játszani. A lehetőségeink szűkösek. Csak 13 mezőnyjátékosunk van holnapra. Nem több. Sok problémánk van a sérült játékosokkal. Ennyivel nem lehet megnyerni a bajnokságot. Mindannyiukra szükségünk van, hogy küzdhessünk a címekért.
 • A Bremen egy nagy hagyományokkal rendelkező nagy csapat. Sorozatbeli négy vereség után a koncentrációjuk és a szenvedélyük még nagyobb. Reagálni akarnak. Ez bonyolult. De bízom a csapatomban és remélem, hogy a megvan még bennünk a válogatott meccsek előtti magas színvonal.
 • Megtanultam, hogy a válogatott mérkőzések után mindig nehéz. Mindenekelőtt fejben dőlnek el a dolgok. A Bremen Németország egyik legjobb csapata. Remélem, hogy továbbra is magas szinten maradnak.
 • Boateng világklasszis. Sok jó középhátvéd van a világon, de Boatengnek mindene megvan. Ő az egyik legjobb, akit valaha edzettem. Három és négy védős rendszerben is tud játszani. Szeretem őt trenírozni. Ő egy szuper srác.

 • Holger az elmúlt három napban jól edzett, a problémája eltűnt. Nagyon boldogok vagyunk. Tegnap először edzett a csapattal. Azt hiszem a lehető leggyorsabban akar újra játékpercekhez jutni, de mi még nagyon elővigyázatosak vagyunk, ugyanis két évig gyakran volt sérült. Nem sietjük el a dolgokat.
 • Franck tud futni, a bokája jól reagál, megtette a következő lépést. Ez pozitívum.
 • Costának és Comannak még sok levest kell megennie, hogy elérjék azt, amit Franck és Arjen teljesített ezért a klubért.
 • Biztos vagyok benne, előbb vagy utóbb kikapunk. Lehetetlen mindent megnyerni.
 • Jobb a pénzt egy ilyen centrumba befektetni, mint két nagy sztárt sok pénzért megvenni. Olyan klubban születtem, amelyben az utánpótláscentrum fontosabb. Teljes meggyőződésem, hogy ez a legjobb hír a klub számára. Ez a legjobb befektetés a klubnak, befektetés a jövőre tekintve. Nagy gratuláció a felelősöknek érte.
 • Fontos, hogy olyan nagyszerű játékosok, mint Effenberg, Scholl vagy akár Kahn edzőként tevékenykednek, mert nagyszerű ötleteik vannak és ismerik a német labdarúgást. Biztos vagyok benne, hogy Effenberg a Bundesligában lesz edző, ha így folytatja. Én a negyedosztályban kezdtem, ő a másodosztályban. Minden jót kívánok neki.
 • Számomra nem a sorozatbeli kilencedik győzelmünk a fontos, hanem a játékstílus. Sok sztár van a csapatunkban, de szükségünk is van mindegyikre.
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top