Egyéb

Robben: Ez egyszerűen pocsék

A holland közel áll a visszatéréshez – sérüléshullámának viszont egyáltalán nem örül.

arjen

Arjen Robben a holland válogatottnál elszenvedett izomsérülése miatt szeptember 3.-a óta harcképtelen és bár már a labdával edz, minden bizonnyal a vasárnapi, Dortmund elleni bajnoki rangadót és a sorsdöntő EB selejtezőket is kihagyni kényszerül. Rövid időn belüli sérülései miatt Arjen frusztrálva érzi magát.

„A sérülésem javul, de még mindig nem jó. Ez egyszerűen pocsék.” – mondta a holland szélső egy holland rádiócsatornának. „A legidegesítőbb az, hogy mindent megteszek, hogy a lehető legfittebb legyek. Ez tulajdonképpen egészen jól sikerül. Két évig teljesen fitt voltam és most ismét átélem a visszaesést az egymás utáni három sérülésemmel.”

Robben a tavalyi szezon végén hasizomszakadást szenvedett, majd öt héttel sérülése után a Dortmund elleni kupameccsen tért vissza csereként. Negyed órával beállása után földre került, izomszakadást szenvedett, így a Barcelona elleni sorsdöntő meccseket is ki kellett hagynia.

A holland szurkolók reménykednek, hogy Robben visszatér a kazahok és a csehek elleni október 10.-ei és 13.-ai mérkőzésre, ugyanis a németalföldiek EB szereplése komoly veszélyben forog: 8 kör után Izland, Csehország és Törökország mögött csak a negyedik helyen állnak.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top