Bajnokok Ligája

Boateng: Itt az idő, hogy újra kikapjanak

Boateng és Alaba a Dinamo Zagreb elleni meccs apropóján jelent meg a sajtó előtt.

alaboateng

David Alaba:

Az ellenfélről: Az edző még nem sokat mondott az ellenfelünkről, de ez a mai, edzés előtti teendő. A Dinamo nem egyszerű ellenfél, a BL-ben nincs olyan. A játékunkat kell játszanunk és ellen kell állnunk nekik. Az Arsenal egy nagyon jó csapat, de a Zagreb megmutatta, hogy mennyire veszélyes.

Comanról: Megmutatta, hogy egy nagyon nagyon jó játékos és meccseket dönthet el. A pályán kívül nagyon nyugodt, nem tudom, hogy ez a nyelv miatt van-e. De nagyon jól beilleszkedett.

Az állapotáról: Van még hova fejlődni, de nagyon nagyon jól érzem magam a sérülésem után. Nagyon jót tesz, ha az ember megkapja az edző bizalmát.

A középhátvéd posztról: Kezdetekben egy kicsit szokatlan volt, de ha az ember Jerome mellett játszhat, akkor minden egyszerűbb. Sokat kommunikálunk egymással. De nem, ez nem lesz a kedvenc posztom.

Az osztrákokkal való EB szereplésről: Nagyon örültünk neki. A következő évre kihúzva a nyaralás

PEP GUARDIOLA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA ITT

Jerome Boateng:

A formáról: Jó ritmusban vagyunk és örülünk a következő két mérkőzésnek. Győzni akarunk a válogatott mérkőzések előtt.

Az ellenfélről: Természetesen lenyűgöző a 45 meccses veretlenségi sorozat, de eljön az idő, amikor újra vereséget szenvednek. Miért is ne ellenünk? Ma tekintjük meg az ellenfelet részletesebben, ezután jól felkészültek leszünk.

A Dortmundról: A kezdetektől mondtuk, hogy mi csak saját magunkra tekintünk. Ha mások bukdácsolnak, az természetesen nem zavar minket. Koncentráltan vágunk neki a hétnek, jelenleg a holnapi a fontosabb mérkőzés.

Comanról: Erős akciói voltak, még sok örömünk lesz vele.

Alabáról: David szuperfontos, ezt már az elmúlt szezonban is láttuk. Mindig jó teljesítményt nyújt. Ha újra lő egy szabadrúgásgólt,újra 100%-os lesz. David egyike azon kevés játékosoknak, akik sok pozícióban képesek játszani. Párharcokban nagyon erős, kellemes mellette játszani.

Az állapotáról: A térdem egész jól van. Kapott egy kisebb ütést, de holnap bevethető leszek.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top