Átigazolási hírek

Liveticker: Átigazolási hírek, pletykák 15/16

[well type=”well-lg”]
január 7., 20:45: A Kicker szerint a Bayern és Götze még nem vezettek le konkrét szerződéshosszabbítási tárgyalásokat. A 2017-ig érvényes kontraktussal rendelkező támadó egyelőre kivárja Carlo Ancelotti értékítéletét. Egy nyári átigazolás lehetősége nem kizárt – írja a lap.


[/well]

[well type=”well-lg”]
január 7., 16:51: Belhanda után újabb konkurenciát kap Hojbjerg a Schalkénél: Egykori tehetségünk, Alessandro Schöpf a királykékekhez igazol, ezzel semmissé válik a Bayern visszavásárlási záradéka, amelyet még a Nürnberggel kötött az osztrák ügyében. Emre Can effektus.
[/well]

[well type=””]
január 7., 15:25: Hivatalos! Sinan Kurt a Herthába igazolt.

[/well]

[well type=”well-lg”]
január 7., 12:51: Sinan Kurt már a Hertha mezében.



[/well]

[well type=”well-lg”]
január 6., 14:34: Jan Kirchhoff megérkezett Angliába, hogy az orvosi vizsgálatok után aláírjon a Sunderland csapatához.


[/well]

[well type=”well-lg”]
január 6., 6:35: Gianluca Di Marzio szerint Gaudino fél évre a St. Gallen csapatához igazol kölcsönbe. A svájci klub jelenleg az 5. helyen áll a nemzeti bajnokságban.
[/well]

[well type=”well-lg”]
január 5., 20:15: Az angol Mirror pletykája szerint a Manchester United mellett a Chelsea és a Bayern is leakarja igazolni Sadio Manét, aki semmiképpen sem akarja meghosszabbítani 2018-ig szóló szerződését a Southamptonnal. Az angol klub 30 millió fontos kivásárlási záradékot helyezne el az új kontraktusban, ezt nem szeretné a 23 éves szenegáli játékos. A szezon végén valószínűleg távozó villámléptű támadót nyáron a Sport Bild, nemrégiben pedig a Telegraph is szóba hozta a Bayernnel.


[/well]

[well type=”well-lg”]
január 5., 17:43: A Kicker információi szerint Sinan Kurt 2019-ig a Herthához igazol, szerda reggel át is esik az orvosi vizsgálatokon. A Bayern 1 millió euró alatti összegért, de visszavásárlási opcióval válik meg a 19 éves játékostól!
[/well]

[well type=”well-lg”]
január 5., 6:36: Bild: A Bayern a téli szünetben nem tervezi játékos leigazolását, Reschke viszont már keresi nyárra a lehetséges erősítéseket – elsősorban a jobbhátvéd posztra. A lap infói szerint jelenleg még nincs konkrét felfedezett, aki megfelelne az igényeknek. A klubnál arra is gondoltak, hogy egy frissen érkezett jobbszélsőt nevelnek át Alabához hasonlóan szélsővédőnek.
[/well]

[well type=”well-lg”]
január 3., 23:10: A Kicker szerint Jan Kirchhoff 1 millió euróért a Sunderlandhez igazol. A német belsővédő 2018-ig szóló szerződést ír majd alá az angolokkal.
[/well]

[well type=”well-lg”]
december 30., 9:50: A L’Equipe szerint a Bayern München telefonon jelezte érdeklődését a Monaco 20 éves játékosa, Thomas Lemar téli megszerzése iránt. A nyáron 4 millióért érkező támadó középpályást a klubja nem akarja a szezon közben értékesíteni.


[/well]

[well type=”well-lg”]
december 29., 22:41: A Bild szerint Sinan Kurt engedélyt kapott a távozásra és már a Herthával is megegyezett. A Bayern a hír szerint fél évre, opciós vételi joggal engedi kölcsönbe a 19 éves szélsőt.


[/well]

[well type=”well-lg”]
december 29., 14:12: A Sport1 szerint az Espanyol és a Malaga, a Calciomercato szerint a Milan is érdeklődik Gaudino kölcsönvétele iránt. Németországból korábban a Stuttgart és a Frankfurt is jelezte érdeklődését.


[/well]

[well type=”well-lg”]
december 29., 12:51 Coman maradni akar

A francia játékos a Kickernek elmondta, nagyon boldog Münchenben.

comannn
[/well]

[well type=”well-lg”]
december 29., 8:56: Megbízhatónak nevezett szurkolói pletykák szerint Sinan Kurt a Hertha csapatában köthet ki egy kölcsönszerződés keretein belül. Később a Kicker is írt Dárdaiék érdeklődéséről.
[/well]

[well type=”well-lg”]
december 28., 15:05: A Gazzetta Modric, Kroos és Bale, a Calciomercato Ronaldo, a Corriere dello Sport pedig említésszerűen Fabregas nevét hozta összeköttetésbe a Bayernnel. Túl nagy valóságtartalmat egyik névnek sem érdemes tulajdonítani.
[/well]

[well type=”well-lg”]
december 28., 9:24: Az AS szerint a Real Madrid mellet a Bayern, a City, a Chelsea, az Inter, a Milan, a Porto és a Barcelona is leigazolná Ante Coricot, a Dinamo Zagreb fiatal tehetségét. A goal.com már tavaly októberben megírta, hogy figyeljük a 18 éves középpályást, a Welt pedig márciusban már arról számolt be, ott van a listánkon a játékos. Mamic edző szerint a 10 millióért azonnal, nyáron ingyen vihető tehetség jelenleg sokkal tehetségesebb, mint Modric és Kovacic 18 évesen.


[/well]

[well type=”well-lg”]
december 28., 8:50: Kicker: Gaudino távozni szeretne, német klubok mellett Spanyolországból és Angliából is érdeklődnek iránta. | Sinan Kurt kölcsönbe távozhat egy Bundesliga klubhoz. | Julian Green a jelenlegi állás szerint a Bayernben fejezi be ezt a szezont.


[/well]

[well type=”well-lg”]
december 23., 20:00: A Sky Italia szerint Marco Verratti 2021-ig szóló szerződéshosszabbításban egyezett meg a PSG-vel. Az új kontraktusban megnevezett kivásárlási záradék 65 millió euróról fog szólni.
[/well]

[well type=”well-lg”]
december 23., 8:40: A Sport Bild szerint Guardiola pályafutása leginkább a klub átigazolási politikája miatt ér véget a Bayernnél. 2013-ban Luis Suarezt akarta, míg tavaly egy jobbhátvéd helyett Vidalt kapta meg. Olyan játékosokról álmodott, mint Pogba, Verrati, De Bruyne vagy Sterling, de a klub Castro, Calhanoglu és Walcott kaliberben gondolkodott. Kroos megtartása miatt állítólag háromszor volt Kalle irodájában. Mint közismert, érkezésekor Neymar helyett Götzét szerezte meg neki a vezetőség.
[/well]

Lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top