Bajnokok Ligája

Pep: Megpróbáljuk megnyerni a BL-t

Ehhez a győzelem lenne az első lépés. Sajtótájékoztató Peppel, Lahmmal és Lewandowskival.

pepoli

Pep Guardiola:

Az ellenfélről: Az Olympiakos egy erős csapat, az elmúlt években mindig megnyerték a bajnokságot. A hangulat ott nagyszerű, a játékosok kvalitásai is. A csapat veszélyes, legfőképp többek között Fortounis. Gyors szélsőik vannak és Cambiassoval nagyon tapasztaltak, valamint portugál az edzőjük. A védelmük is jól áll.

A szezon céljairól: Újra megpróbáljuk a Bajnokok Ligáját megnyerni, de ez a Bajnokok Ligája, minden csapat jó. Egy győzelem lenne az első lépés. Ha megnyerjük a BL-t, ha nem, ez nem dönt arról, hogy jó vagy rossz szezonunk lesz.

Götzéről: Nem rendelkezem Jogi Löw kvalitásaival, ezért is ő a német válogatott edzője! (nevet)

A németországi bevándorlásról: Büszke vagyok, hogy Németországban élhetek, és arra amit Angela Merkel tesz. Egykor a katalánok is menekültek voltak. Nem egyszerű helyzet, de Németország és Merkel megtette az első lépést, és remélem, hogy a többi ország is így cselekszik majd.

Philipp Lahm:

A BL startról: Nagy elővárakozás uralkodik, az első három pontunkat akarjuk begyűjteni.

Az ellenfélről: A szurkolóinkkal a hátuk mögött mindent beleadnak majd, ezért veszélyes lesz! De jó startot akarunk venni. Az első perctől mindent elő kell hívnunk, akkor csak győzhetünk!

A megfázásáról: Kicsit náthás vagyok, ez igaz. De nincs aggodalom, 100 százalékos vagyok.

A BL célokról: Tudjuk mennyire nehéz, de bármi lehetséges. A csapatnak megvan a minősége hozzá. De most a három pontot akarjuk begyűjteni, aztán egy kicsit lenyugodni. Ha egy sorozatban pályára lépünk, meg is akarjuk nyerni azt. De nehéz lesz, tudjuk mindannyian.

A csapat állapotáról: 100 százalékosak vagyunk csapatként. A kérdés csak az, hogy tudjuk-e a 100 százalékot 90 percen keresztül fenntartani. Szép lenne, ha még itt lennék a következő BL győzelemnél. A csapatnak megvan a minősége hozzá.

Robert Lewandowski:

A pireuszi szurkolókról: A szurkolók nagyon nagyon hangosak itt. A saját játékunkra kell koncentrálnunk.

Az idei BL célokról: Nem akarok arról beszélni, hogy megnyerhetjük. A holnapra kell koncentrálnunk.

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top