Bundesliga

Pep: Van Xabink, Alabánk, Danténk és Rafinhánk

Guardiola a Leverkusen elleni bajnoki előtt válaszolt a sajtó kérdéseire.

peplev

A BL sorsolásról: Még nem elemeztem az ellenfeleket, erre még van két hetem. Természetesen az Arsenal fociját jobban ismerem, gyakrabban játszottam ellenük.

A Leverkusenről: Nagy konkurenciát jelentenek a Bundesligában a címért folytatott harcban. Egyedülálló ellenfél, nincs idő gondolkozni ellenük. Jobban kell a labdát futtatni, mint a saját lábainkat. A Lazio elleni meccs ellenére 90 percig harcolni és futni fognak.

Boateng és Benatia kieséséről: Nélkülük egyszerűbb. Ha kevesebb az embered, kevesebb a lehetőséged is, de természetesen ez egy nagy probléma. De ha a Bundesligát meg akarod nyerni, szükséged van a Leverkusen elleni három pontra. A pótlásukra ott van Xabi Alonso, David Alaba, Dante vagy Rafinha.

Az edzőség nehézségeiről: A legeslegnehezebb egy játékosnak azt mondani, hogy nem kerettag.

Calhanogluról és a szabadrúgásairól: Meg kell akadályoznunk ezeket a szituációkat.

Thiago szerződéshosszabbításáról: Ez nagyon fontos volt a Bayern és Thiago számára. Sok kedvenc játékosom van.

Az Aréna gyepének minőségéről: Remélem, holnapra jobb lesz, de még időre van szüksége. Talán a válogatott meccsek után javulni fog.

Ribéryről: Az esetében türelemre, türelemre és türelemre van szükségünk. Ő minden héten harcol, mindig megy előre, feltétlenül vissza akar térni.

Az átigazolási őrületről: Az átigazolási díjak? tudom, nagy pénzekről van szó. De ezen játékosok miatt néz az ember futballt. Ha kevesebb ember lenne, kevesebb pénz is lenne. Normális ez? Nem. Ezen oknál fogva Németország őrületes. Itt létezik az egyensúly.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top