Sérülés

Ribéry: A fájdalmak egyszerűen nem múlnak el

Pénteken fontos kivizsgálás vár a franciára.

11949452_840790939324108_4286213168477615704_n

Franck Ribéry a Shakthar Donetsk elleni 7-0-ás márciusi gálameccs óta sérüléssel bajlódik. A klub akkor előzetesen pár napos kényszerpihenőről számolt be, a visszatérés viszont már fél éve húzódik. Matthias Sammer pár napja elmondta, a játékos állapota nem a megfelelő ütemben halad, továbbra is fájdalmakat érez. A 32 éves francia klasszis most a Kickernek nyilatkozott a témában: „Nem tudhatod, mennyire nehéz ez mentálisan, ez kemény. Ez a szituáció idegesít.”




Ribéry helyzete egyelőre kilátástalan, terhelni sem tudja a sérült testrészét, a bokáját. A Bild szerint csonthártyagyulladása miatt marad régóta távol a balszélső. „Mindent megteszek, tényleg mindent, amit mondanak, de a fájdalmak egyszerűen nem múlnak el.”

Mint ahogy tudni lehetett, Ribéryt félrediagnosztizálták, túl korán kezdte el az edzéseket és emiatt visszaesés keletkezett állapotában. „Kezdetben pár dolog nem alakult túl jól.” Hogy pontosan milyen állapotban van a francia, azt a pénteki kivizsgálás során tudhatjuk meg. Nem kizárt, hogy a továbbra is fájdalmakra panaszkodó játékos helyett Kingsley Coman személyében új balszélsőt igazol a klub.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top