Átigazolási hírek

Rummenigge: Götze marad, De Bruyne nem téma

A Bayern 2023-ig hosszabbított a Telekommal.

1,c=0,h=554.bild

Karl-Heinz Rummenigge és a Telekom képviselői egy csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón bejelentették, hogy 2023-ig meghosszabbították a 2002 óta tartó együttműködésüket és a jövőben még intenzívebbé teszik a közös munkát. A német cég 940 WLAN antennát telepített az új fénytechnológiával ellátott, immáron a kontinens legkorszerűbb stadionjába, az Allianz Arénába, így az ingyen wifizés az egész létesítményben megoldott lett. Ezenkívül a Telekom az elkövetkezendő években átveszi a stadion teljes informatikai üzemeltetését is. Egy „StadiumVision” rendszerrel a cég egy Európában szinte egyedülálló szolgáltatást és digitális tartalmakat nyújt a kilátogató szurkolóknak, akik ennek segítségével a mérkőzéssel kapcsolatos összes információhoz, statisztikához, videókhoz, különböző szögből sugárzott élőképekhez, visszajátszásokhoz és egyéb érdekességekhez juthatnak hozzá élőben, a mérkőzés közben és után is.





Rummenigge a bejelentést követően természetesen válaszolt az újságírók kérdéseire is.

De Bruyne-ről: Biztosan nem fogunk a VFL Wolfsburgnak fejtörést okozni. Megnyugtathatom Klaus Allofsot. A játékos nem elérhető a piacon, biztosan nem téma az FC Bayernnél. Tiszteletben tartjuk a szerződését, mások valószínűleg nem.

Götzéről: Közölte a klubbal, hogy maradni akar. Amíg nem kezdeményezi, addig így is lesz.

Müllerről: Thomas Müllernek nincs ára. Teljesen ellenállunk. Valaki elmagyarazáhatná, miért kellene Müllertől megválnunk. Ő nem eladó.

Comanról: Nem úgy néz ki, hogy újra aktívak leszünk az átigazolási piacon.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top