Egyéb

Vidal: Egy álom teljesült be

Az új szerzemény először jelent meg a nyilvánosság előtt a Bayern München játékosaként.

Arturo Vidal

Az első szavak: Számomra egy álom teljesült ma be. Pár éve már játszom profiként, de ma van a tökéletes pillanat, hogy egy olyan nagy klubhoz csatlakozzak, mint az FC Bayern. Nagyon boldog vagyok, a legjobbamat szeretném nyújtani és természetesen címeket is akarok nyerni. Ez a legfontosabb számomra.

A chilei rajongókról: Egy látványos Copa Americát játszottunk. A szurkolók büszkék voltak, hogy a világ egyik legjobb klubjához szerződtem. Természetesen boldoggá akarom tenni az ottani embereket.

Az új csapatáról: Azt fogom tenni, mint a Juvénál. Lépésről lépésre szeretném a szurkolók és a klub szeretetét elnyerni és kihasználni a lehetőséget, hogy a kezdőcsapatba kerülhessek.

A kedvenc pozíciójáról: Szívesen játszanék a középpályán, de ez egy olyan döntés, amelyet az edző hoz meg.

Az átigazolás időpontjáról: Most érkezett el a megfelelő időpont. Játékosként érettebb lettem és sok címet szereztem.




A 2011-es meghiúsult átigazolásról: Az emberek tudják mi történt. Akkoriban helyes döntés volt a családom és magam számára is. Emberként és játékosként is érettebb lettem.

A fizikai állapotáról: Készen állok a legjobbamat kiadni és a szombati mérkőzésen játszani. Az állapotomat edzésen meglátjuk.

A játékstílusáról: Nem hiszem, hogy változtatnom kellene a stílusomon. Olaszországban továbbfejlődtem, Németországban is tovább fogok.

A Bayernről: Nagyon boldog vagyok, hogy ide jöhettem. Szeretném a legjobbamat adni. Van itt egy álmom. Szeretném a Bundesligát megnyerni, ez a Leverkusennel nem sikerült. Itt képes vagyok erre és a Bajnokok Ligája megnyerésére is. Fantasztikus játékosok vannak itt.

A tetoválásrairól: A tetoválások sokat jelentenek számomra, ezért is vannak ott ahol. A hajstílusom követi azt a trendet, amelyet szeretek és ami én vagyok.

Az autóbalesetéről: Szabadidőmben történt, semmi köze a futballhoz. Viszont ügyelni fogok arra, hogy több ilyen ne történjen.

A német tudásáról: Pár szó kivételével szinte mindent elfelejtettem.

A Mia san Mia jelentéséről: Nem tudom mit jelent.

A döntéséről: Az álmom, hogy megnyerjem a Bundesligát. Eztenkívül a Bayern a világ három legjobb csapata közé tartozik.

Matthias Sammer

Vidal szerződéséről: Örülünk, hogy megszerezhettük Arturo Vidalt. Egy 4+1 éves szerződést írt alá. Az átigazolási díjról nem beszélhetünk.

Vidalról: A Juventusszal megnyerte az olasz bajnokságot. Idén mi is történelmet akarunk írni a sorozatbeli negyedik bajnoki címünkkel. Arturo Vidal megtestesíti egy játékos komplexitását. Fizikailag erős, van erő a játékában, taktikailag rugalmas és egyszerűen egy győztes típust testesít meg. Ahogy a futballt játssza, azt lenyűgözőnek találom.

Vidal átigazolásáról: Vidal már régóta a látókörünkben szerepelt. Mindig újraelemezzük a keretünket és megpróbálunk olyan komponenseket keresni, amelyek fejlesztik a keretünket.

Vidal 23-mas mezszámáról: Arturo a 23-masban fog játszani. A tárgyalások során megkérdezte, hogy szabad-e még ez a mez. Ezután beszéltünk Sven Ulreichhal, hogy számára van-e jelentősége a számnak. Ezt követően leadta és a 26-os mezt fogja viselni. Nagy gesztus tőle.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top