Átigazolási hírek

100 millió euró Müllerért?

Német sajtóhírek szerint a Manchester csapna le a játékosra.

100

A Sport1 megkérdőjelezhető hitelességű információi szerint a Manchester United egy új, 100 millió eurós megaajánlatot készül tenni Thomas Müller játékjogáért. A lap azt írja, hogy a Vörös Ördögök számára a felmerülő költségek nem jelentenek problémát. A Bayern saját nevelésű játékosát épp a MU jelenlegi edzője, Louis van Gaal építette be a Bayern 2010-es, BL döntős csapatába. Akkori elhíresült mondása szerint: „Müller mindig játszik.” A Sport1 korábbi beszámolója alapján a Bayern már visszautasított egy 82 milliós ajánlatot.

Müller július első napjaiban a Sport Bildnek már nyilatkozott a MU-val kapcsolatos pletykákról: „Ha egy ajánlat érkezik, az ember automatikusan foglalkozik vele. Egy nagy klub ajánlata honorálása a saját teljesítménynek.” A 2019-ig szerződéssel rendelkező támadó akkor kizárta az idő előtti távozást, jól érzi magát a Bayernnél. „Többet nem lehet elmondani erről a spekulációról.” Ekkor Schweinsteiger még müncheni játékos volt: „Basti az FC Bayernnel egy jó döntést fog hozni a jövőt illetően. Örülnék neki, ha a lehető legtovább az oldalamon játszhatna.”
Philipp Lahm a minap, kedden nyilatkozta Müller jövőjéről: „A labdarúgásban minden gyorsan történik, ezért én biztosan nem tudok Thomas Müller helyében garanciát adni. Különben is, ki hülyéskedne egész nap?” A sajtó előtt megjelenő Van Gaal arra a kérdésre, hogy lesz-e még meglepő igazolás, az alábbiakat válaszolta: „Dolgozunk rajta. Ő nem egy csatár, ahogyan a médiában beállítják. Várjanak és majd meglátják.”

Karl-Heinz Rummenigge a július 11-ei csapatbemutatást megelőzően erősítette meg Schweinsteiger átigazolását a Manchester Unitedbe. Akkor elmondta: „Minden szurkolót megnyugtatok, több játékost nem adunk el a Manchester Unitednek. Olvastam valamit Thomas Müllerről és egy gigantikus összegről. Elmondhatom, soha nem tettek érte ajánlatot.”

Thomas Müller a Bayern identifikációs figurája. Átigazolására – még egy 100 millió eurós ajánlat esetén – sincs esély.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top