átigazolási hírek

Götze cáfolta a pletykákat

Guardiola szerint is marad Mario.

gotze

Mario Götze a Bildnek nyilatkozva cáfolta a Juventusszal kapcsolatos értesüléseket: “Részemről nincs alapja a pletykáknak.” A tavalyi idényben viszonylag kevés játéklehetőséghez jutó 23 éves játékost az olasz bajnokkal hozták szóba, akik vásárlási és visszavásárlási opcióval szívesen kölcsönvennék a VB döntő egyetlen gólszerzőjét.

A vasárnapi sajtótájékoztatón Pep Guardiolát is megkérdezték a témáról: “Mario az én játékosom, ő egy topjátékos. A gondolataim szerint ő itt marad. Bár azt tudom, hogy itt nem egyedül az edző dönt. A klubon múlik.” Markus Hörwick is hozzátette: “Nem áll fenn kapcsolat egy másik klubbal.”
Götze a Valencia ellen 4-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen kisebb izomprobléma miatt nem lépett pályára. “Már javult az állapota. Ha fitt lesz, játszik az Inter ellen.” – bizakodott Guardiola.

Hogy mi lesz Götze sorsa, egyelőre nem tudni. Egy hétfői nyilatkozatában arra a kérdésre, hogy jövőre is marad-e a Bayernnél, zavartan így válaszolt: “Nem kommentálom.” Egy igen egyszerűbb lett volna nem Mr. Maracana?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

To Top