Átigazolási hírek

Kalle: Reméljük Vidal hozzánk igazol

A kínai repülőút előtt erősítette meg a Bayern az érdeklődését.

kalle

Karl-Heinz Rummenigge a müncheni repülőtéren, a kínai út előtt erősítette meg a Bayern München érdeklődését Arturo Vidal iránt. „Mindannyian egyetértettünk, hogy egy ilyen játékost keresünk.” – mondta Kalle, aki hozzátette: „Nem csinálunk titkot belőle, hogy érdeklődünk, de jelenleg (órájára néz – szerk.) még nem tudom megerősíteni, hogy minden fix lenne. Ha az lesz, egy nagyon jó játékossal gyarapodunk. Érdeklődünk és reméljük, hogy a játékos végül hozzánk igazol.” – mondta a klubvezető, aki elmondta azt is, nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy további játékosok fognak érkezni a klubhoz: „Amíg az átigazolási időszak tart, nem szeretnék semmit sem kizárni.”




Rummenigge tisztázta a 2011-es kijelentését is, miszerint nem szeretne olyan játékost a Bayernben látni, aki az ígérete ellenére nem a Bayernhez igazolt: „Michael Reschke elmondta a teljes valóságot. A Leverkusen akkoriban teljesen megakarta akadályozni, hogy Arturo Vidal négy évvel ezelőtt a Bayernhez igazoljon. Eddig mindig úgy kezelték a dolgot, hogy a játékos nem akart csatlakozni, de ez nem igaz. A Leverkusen akkoriban visszautasította a legmagasabb ajánlatunkat, hogy megakadályozza Vidal érkezését.” A gyógyszergyáriaknak erre most nem lesz lehetőségük, Vidal ugyanis nagyon valószínű, hogy a Bayern játékosa lesz – erősítette meg Rummenigge a TZ-nek.

 

Kalle reagált a Juventus és a Götze közötti pletykáka is, amelyek a sajtóhírek szerint a Vidal ügy részét is képezhetik: „Nincs keveredés az átigazolási ügyekben.” – nyilatkozott a Bayern vezérigazgatója.

Egybehangzó olasz és német sajtóhírek szerint Arturo Vidal és a Juventus mindenben megegyezett a Bayernnel, már csak a hivatalos bejelentés hiányzik. Lehetséges, hogy ez a Bayern kínai túrája miatt várat magára, ahol a klub esetlegesen szeretné bejelenteni újdonsült igazolását – valamint a német Sky szerint egy másik játékost is. Az orvosi vizsgálatokra és az aláírásra a jövő héten kerülhet sor – írja az olasz La Stampa. A Copa America győztes Vidal jelenleg még szabadságát tölti.

Az ügy folyamatos fejleményeiről az Átigazolási livetickerben vagy a facebook oldalon olvashattok.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top