Egyéb

Reakciók: Bastian volt a Bayern szíve és lelke

Egykori csapattársak és edzők szavai Schweinsteiger átigazolásáról.

heynckes-schweinsteiger

Manuel Neuer: Ez Basti dolga és ezt nem is lehet befolyásolni. Természetesen nagy kár számunkra. Egy barátja vagyok, minden jót kívánok neki és remélem, hogy megveti a lábát és jól fogja magát érezni.

Philipp Lahm: Kár, hogy elválnak útjaink, sok mindent átéltünk közösen. Egyszerűen sajnálatos. 16 évesen játszottunk egymással először. Hiányozni fog nekünk. Aki ismeri őt, tudja, hogy mindig keresi a kihívásokat. El kell fogadnunk a döntését.

Thomas Müller: Furcsa, hogy Bastian elment. Szenzációsat teljesített a csapatért. Ezt az ember nem felejtheti el egyhamar. Sok boldogságot kívánok neki. Ilyen a futball.

Robert Lewandowski: Kár, hogy elment, hogy már nincs velünk. Nagy megtiszteltetés volt négy évig harcolni egymással a Bundesligában, még nagyobb volt játszani is vele. Csak annyit mondhatok: Sok boldogságot neki.

Franck Ribéry: Nagyon nagyon szomorú vagyok. Az egész csapat az, mert annyi ideig voltunk egy csapatban. Mindent megnyertünk vele, emellett ő egy igazán jó barátom.

Joshua Kimmich: Sajnálom, hogy Herr Schweinsteiger elmegy. Sokat tanulhattam volna tőle.

Mario Götze: Kedves Basti, minden jót Manchesterben! Az öltözőben és a pályán is hiányolni foglak téged!

David Alaba: Játékosként és barátként is hiányozni fogsz, Bastian Schweinsteiger! Sok sikert, minden jót a Manchester Unitedben.Isten áldjon.

Rafinha: Minden jót testvér… Hiányolni fogunk téged. Köszönet a klassz és sikeres időszakért, amelyet közösen éltünk át. Soha nem feledünk…

Javi Martínez: Köszönöm Basti és sok sikert!!

Sebastian Rode: Kár, hogy távozol Bastian Schweinsteiger. Ettől függetlenül csak a legjobbakat kívánom neked! Hiányozni fogsz az FC Bayernnek!

Jerome Boateng: Egy kicsit szomorú vagyok. Ő egy remek ember és egy világklasszis játékos volt az FC Bayernben.

Pierre Emile Hojbjerg: Sok szerencsét Maestro. Nagy futballista és még nagyobb személyiség.

Mehdi Benatia: Köszönök mindent és sok sikert kívánok az új csapatodban.
Lukas Podolski: Minden jót barátom az új kihívásodhoz.

Pep Guardiola: Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy az edzője lehettem. Sok köszönet mindenért. Sok mindenről beszéltünk a szezont megelőzően. Ő így döntött.

Joachim Löw: Bastian egy igazi vezető és egy olyan világklasszis, aki minden csapat játékára rányomja a bélyegét, természetesen a Manchester Unitedéra is. Ismeri van Gaalt, aki feltétlenül akarta őt, ezek jó előjelek. Megvagyok győződve róla, hogy a Premier League impulzusa jót fog tenni neki, tudom róla, hogy nagy ambíciói és céljai vannak. Az FC Bayern és a Bundesliga számára természetesen nagy veszteség a távozása.

Oliver Bierhoff: Megértem, hogy Basti a nagyszerű karrierjében új fejezetet vesz a Premier League felé. Csakúgy mint a Bayern, a Manchester United is a világ egyik legnagyobb klubja. Az angolok örülhetnek neki, egy olyan játékos mint Basti, aki a szenvedélyéből él, gyorsan be fog illeszkedni.

Jupp Heynckes: Egy ilyen játékos nem lesz többet az FC Bayernben. Mindenekelőtt a szurkolók számára egy ikon és egy identifikációs figura. Bastian volt a szíve és a lelke a csapatnak. Mindent a csapatért tett, nem saját magáért. Hiányozni fog a Bundesligának.

Hermann Gerland: Basti nem csak egy szuper játékos, hanem egy szuper személyiség is, egy jó srác. Egyszerűen csak szomorú vagyok és pont. 17 évig volt itt. Ő egyszerűen egy személyiség. Azt hittem, karrierje végéig itt marad. Ha egy olyan játékos elmegy, akit egy élethosszig elkísérsz, az fáj. Nem ismerem annyira Angliát, de nem tudom elképzelni, hogy Manchester olyan szép, mint München. Ő így döntött. Minden jót kívánok neki.

Franz Beckenbauer: Nagyon bátornak tartom, hogy ebben a korban egy ilyen lépést tesz. Basti 30 éves, minden jót kívánok neki és azt is, hogy a német futballt jól reprezentálja Angliában. Ez nem sokaknak sikerült. Angliában egy lapáttal rá kell tennie. Egy USA-ba való átigazolást jobban megértettem volna.

Gary Lineker: Egy nagyszerű igazolás a Manchester United számára. Schweinsteiger személyében egy brilliáns futballistát és tapasztalatot szereztek meg.

Jamie Carragher: Elveszítik a legjobb játékosukat, De Geát és megszereznek egy olyat, aki túl van a zenitjén.

Usain Bolt: Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljelek a Manchester Unitedben Bastian Schweinsteiger! Biztos vagyok benne, hogy segíteni fogsz nekünk győzni ebben a szezonban.

tumblr_mmn6ef52P51rjev45o1_1280

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top