Átigazolási hírek

Vasárnapig lehet licitálni Darmianra

Megerősítették, hogy három klub tett eddig ajánlatot, valószínűleg a Bayern is közöttük van.

darmian

Ultimátumot tűzött ki a Torino elnöke, aki elmondta, vasárnapig várják a végső ajánlatokat Matteo Darmianért, aki ezt követően már nem lesz eladó. Urbano Cairo azt is lenyilatkozta, hogy három megnevezetlen klub tett ajánlatot a játékosért. Valószínűleg a Manchester United, a Napoli és a Bayern München tartozik a kérők közé, 20 millióért minden bizonnyal azonnal vihető Darmian. Az elmúlt napokban a Juventus csapatát is szóba hozták a játékossal.




Az olasz sajtó 12+3 milliós ajánlatot ír az angolok részéről, amely bőven elmarad a másik két klub által felkínált értéktől. A MU-nak emelnie kell az áron, ha akarják a játékost. A pénzügyi kereteik ezt megengedik.

A Napoli három játékos mellett pénzt is adott volna a torinóiaknak, de nem jött létre az üzlet, Darmiant pénzért akarják eladni. Két ilyen kérő mellett meglepő lenne, ha a Napoli ajánlata lenne a legszimpatikusabb a játékosnak.

Korábbi olasz sajtóhírek szerint a Bayern 17-18 milliót kínált a 25 éves játékosért, csak 1-2 millió lehet a klubok közötti eltérés, ráadásul friss torinói hírek szerint ismét élénken érdeklődünk iránta.

Darmian a védelem jobb és baloldalán egyaránt jó teljesítményre képes, de játszott már a háromvédős rendszer jobb oldalán is. Pep Guardiola az idény első sajtótájékoztatóján így vélekedett jobbhátvéd kérdésről: „Ha nincs jobbhátvédünk, Lahmnak kell ott játszani. Jelenleg csak Rafinhánk van és ő nem játszhat ott az egész szezonban.”

https://www.youtube.com/watch?v=QnrRcD3i1NM

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top