Interjúk és nyilatkozatok

Schweinsteiger: Ez egy motiváció

A nyilatkozata alapján a maradás felé tendál, biztosat még nem tudhatunk.

935fddee08e5e925a876bd782bde3f0a

„Szeretném ismét megnyerni a Bajnokok Ligáját, de olyan eredményesen is játszanék, mint az előző években. Zsinórban háromszor lettünk német bajnokok, azt hiszem, egyik csapatnak sem sikerült ezt négyszer megcsinálnia. Ez egy motiváció.” – utalt Basti az esetleges maradásra egy reklámforgatáson.

Schweinsteiger a számtalan begyűjtött cím ellenére továbbra is sikeréhes: „Az emberek azt hiszik, ha valaki olyan nagy címeket nyer, mint a Bajnokok Ligája vagy a Világbajnokság,




Az előző szezonban sérülésekkel bajlódó középpályás újra fittnek érzi magát: „Jól érzem magam és készen állok a következő három évet topszinten lejátszani. Ez a célom.” A Bayern saját nevelésű játékosa a 2014-es VB után természetesen a 2016-os franciaországi EB-n is győzelmet aratna a német válogatottal: „Természetesen ez egy nagy cél, nem csak nekem, hanem Németország egész labdarúgó nemzetének. Az ilyen célokért dolgozik az ember.”

Bastian Schweinsteigert angol lapok a Manchester Uniteddel hozták szóba, a pletykák szerint Angel Di Maria is a csereüzlet része lehetne. Az argentin korábban többször elmondta, maradni akar a Unitedben. A Sky Sports friss híre szerint viszont a 27 éves szélső szerepel Louis van Gaal nagy tervei között, így biztosan nem hagyja el az angol rekordbajnokot. Schweinsteiger jövője egyelőre még kérdéses. Az Angliában mértékadóbbnak számító The Times hétfőn azt írta, a MU garanciát adna a játéklehetőségre a Bayern játékosának.

EDIT: Schweinsteiger ezen nyilatkozata, mint a TZ által utólagosan kiderült, több mint 5 hetesek – ezen időszak alatt boronálták össze a játékost komolyabban a Manchester United csapatával is. 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top