Átigazolási hírek

Hojbjerg visszatér a Bayernbe

A fiatal reménység megerősítette, a következő szezonban a rekordbajnok csapatban lép pályára.

pierre

A Bayern München 19 éves dán tehetsége az előző szezon második felét az Augsburg csapatában töltötte egy kölcsönszerződés keretein belül. Bár a középpályás iránt sok nagyobb kaliberű klub, mint például a Dortmund a Leverkusen is érdeklődött, a játékos visszatér eredeti csapatába, ahol 2018-ig van szerződése. Az ötszörös dán válogatott 17 mérkőzésből 16-szor lépett pályára az Augsburgban, 10-szer kezdőként. Ezeken a találkozókon két góllal, két gólpasszal és remek játékkal segítette csapatát. Az utolsó fordulóban szerzett bombagólja az EL induláshoz segítette az Augsburgot.




Hojbjerg visszarendeléséről Michael Reschke technikai igazgató és Sören Lerby játékosügynök tárgyalása, valamint természetesen a játékos akarata és Pep Guardiola véleménye is döntött. A Bayern mestere világos jelzést adott arra, hogy a következő szezonban igényt tart Pierre szolgálataira. „Örülök, hogy visszatérek.” – mondta a fiatal dán, aki 2012-ben igazolt a Brondby csapatától Németországba.

A reménység pár nappal ezelőtt elmondta: „Sokat tanultam, egy más szinten vagyok. A játék aranyat ér a jövőm szempontjából. Nem azért mert lenyűgözően vagy nagyon rosszul játszottam, nem mert megtanultam hétről hétre a Bundesligában játszani. De most jön a kihívás, a következő fal, amelyen át kell jutnom.”

https://www.youtube.com/watch?v=k0g6M4DbeVc

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top