Átigazolási hírek

Sammer: Schweinsteiger távozása nem téma

A Bayern sportigazgatója a Skynak tett nyilatkozatában a szezonról, Schweinsteiger lehetséges távozásáról, De Bruyne-ről, Gündoganról, Di Mariáról és Sterlingról is megszólalt.

sammer

A szezonról: Német bajnokok lettunk és a fő célunkat ezzel nagyon pozitívan teljesítettük. A másik két sorozatban sajnos nem egészen jutottunk a végéig. Az osztályzatom egy négyes fölé, ezt világosan el kell mondanom. Egy ötösért mindennek tökéletesnek kellett volna lennie, és ez nem így történt. De a négyes fölé egy jó összkép.

A Jürgen Kloppal és a Pep Guardiolával kapcsolatos spekulációkról: Engem ez jelenleg nem érdekel. Pep a mi edzőnk! Minden dolgot, amelyet vele kapcsolatban spekuláltak, a klubon belül megbeszéltünk. Ezen kívül világosan meg kell mondani, nem vagyok hajlandó erről túl sokat beszélni. Azt hiszem, hogy a kulcsjátékosainknak és a csapatnak sokkal inkább újra a figyelem középpontjában kell lennie. Egyáltalán nem szeretnék beszélni a szerződése időtartamáról.

A keret U30-as játékosairól: Először is, úgy gondolom, hogy több tiszteletet kell mutatni feléjük. Úgy van beállítva, hogy a csapat túl van a zenitjén. Ez egyáltalán nem így van. A korszerkezetre tekintettel vagyunk, de ez már régóta így van. Szükséges nyugalommal és a szükséges tapintattal járunk el.
Bastian Schweinsteigerről: Megállapodtunk egymással, hogy nyugalomban beszéljük meg a dolgokat. De Bastianról nem kell beszélnünk. Ő egy vérprofi, aki mindig a Bayernért áldozta fel magát és mindig mindent beleadott. Ő egy abszolút zászlóvívő, egy vezérjátékos és egy remek személyiség.

Schweinsteiger lehetséges távozásáról: Az isten szerelmére – ez egyáltalán nem téma, 2016-ig van szerződése. Egyáltalán nincs ok spekulálni vagy kacsákat gyártani.

Kevin de Bruyne-ről: Ő egy fantasztikus játékos, aki szenzációs fejlődésen ment keresztül a VFL Wolfsburgnál. De a wolfsburgiak világosan beszéltek, ezt tiszteletben tartjuk.

Ilkay Gündoganról: Ő egy csodálatos játékos, aki elmagyarázta a helyzetét. Gündogan egy súlyos sérülés után egy jó fejlődést tanúsított. Nem kérdés, ő is egy érdekes játékos.

Angel Di Mariáról: Egy csodás játékos, ballábas és nagyon rugalmasan bevethető. Jelenleg egy kisebb nehézsége van a Manchester Unitedben, de alapvetően egy jó játékos.

Raheem Sterlingről: Ő is egy klassz játékos. Természetesen fiatal életkorú és nagyon gyors.

A BAYERNNEL KAPCSOLATOS ÁTIGAZOLÁSI PLETYKÁK ITT.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top