Átigazolási hírek

Élő: Átigazolási hírek, pletykák

[well type=”well-lg”]
június 6., 11:38: Ron-Thorben Hoffmann, a Leipzig U16-os csapatának kapusa a Bayern München akadémiájára igazolt. „A Bayern az egyetlen fejlődés a Red Bull utánpótlásához képest – számomra ez a következő lépés.”


[/well]

[well type=””]
június 6., 11: 35: A Sport1 információi szerint a Bayern megfigyelői régóta figyelemmel kísérik Maxime Gonalons, a Lyon középpályásának játékát. A pár hónappal ezelőtt 2018-ig hosszabbító 26 éves játékos a védekező középpályán és a védelemben is bevethető. A Bayern pár napja visszarendete Pierre-Emile Hojbjerget a klubhoz, így a túlkínálat miatt aligha valószínű a francia leigazolása.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 6., 11:31: Felipe Anderson nem lesz a Bayern játékosa: „Kizárólag a Laziora koncentrálok. Nagyon jól érzem magam , itt akarom folytatni. Nem tudok más ajánlatokról.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 6., 11:27: Di Maria marad Angliában: „Csak egy szezon van mögöttem a Manchester United játékosaként. Kemény szezon volt számomra, mert egy új országban és egy új ligában játszottam. Ez a bajnokság keményebb, mint a spanyol, ezért nem úgy tudtam alkalmazkodni, ahogyan szerettem volna. Most a Copa Americán lépek pályára, majd visszatérek Manchesterbe, hogy a következő szezonban a legjobbamat nyújtsam. „
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 5., 18:30: A Sport Bild szerint Xabi Alonso jövőre megkapja Pizarro jelenlegi mezszámát, a 14-est. Ez egyértelműen a perui távozására utalna.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 3., 21:30: Manchester Uniteddel szóba hozott Dante megerősítette, hogy jól érzi magát Münchenben: „Már három éve játszom itt és minden nap tisztában vagyok azzal, mennyire szerencsés vagyok, hogy egy ilyen nagy klubban játszhatom. Minden napot élvezek.” A brazil 2017-ig áll szerződésben a bajorokkal. A teljes interjút itt olvashatjátok.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 3., 19:46: Az Inter sportigazgatója és a Bayern vezérigazgatója után most Benatia ügynöke is állást foglalt a játékossal kapcsolatos pletykákról: „Ő boldog Münchenben és ott is akar maradni.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 3., 19:39: Hojbjerg visszatér a Bayernbe

A fiatal reménység megerősítette, a következő szezonban a rekordbajnok csapatban lép pályára.

pierre
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 3., 11:12: Hojbjerg megerősítette, hogy nyáron visszatér a Bayernbe!
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 2., 23:05: A Bayern Münchennel korábban szóba hozott Yacine Brahimi a jövőjéről beszélt: „Jelenleg a Porto játékosa vagyok, meglátjuk mi fog történni. Minden játékos a világ legjobb klubjában akar játszani. A Porto egy nagy csapat, de természetesen vannak nagyobb klubok is. A Bayern München mezét viselni minden játékos számára egy álom.”

A Kicker korábbi híre szerint Michael Reschke, a Bayern technikai igazgatója már tárgyalt a játékos ügynökével, az algériai végül – szintén a Kicker szerint – lekerült a bajorok listájáról, mert nem képviseli a klub által elképzelt elvárásokat. A 25 éves játékos kivásárlási ára 50 millió euró.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 2., 22:23: A Bild információi szerint a Shakthar 24 éves brazil támadója, Douglas Costa iránt érdeklődünk.

https://www.youtube.com/watch?v=0vXMjWyrGy0


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 1., 22:29: A Bild szerint a Gündogan transzfer meghiúsult a középpályás túlzott fizetési igényei és a vezetőség egyet nem értése miatt. Sammer és Reschke az átigazolás mellett voltak, míg Rummenigge és Guardiola az elejétől szkeptikusan álltak a játékos leigazolásához.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 1., 22:11: Hojbjerg: A játék aranyat ér

A Bayern tehetsége még nem tudja hol kezdi meg a következő szezont. Azt viszont eltudja képzelni, hogy visszatérjen a Bayernbe.

hojbjerg
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 1., 7:08: Dante nem tud a Manchester United állítólagosan tett ajánlatáról, személyi okok miatt amúgy sem akar klubot váltani, ugyanis a lánya Münchenbe jár iskolába. Ennek ellenére a klub fontolgatja, hogy egy új belsővédőt szerez – írja a Kicker.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 1., 7:02: Az Inter és a Juventus állítólagos érdeklődése ellenére Karl-Heinz Rummenigge a Kickernek megerősítette: Esélytelen, hogy a Bayern megváljon Mehdi Benatiától. Az Inter sportigazgatója, Marco Fassone is úgy fogalmazott: „Lehetetlen küldetés” a játékos megszerzése.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 1., 6:56: A Kicker feltételezi, hogy Kevin de Bruyne 2016-ban a Bayernhez igazol. A döntéshozóink már jelentkeztek a Volkswagen és a VFL főnökénél, Martin Winterkornnál, aki ebben az évben nem akar az átigazolásról beszélni – a Bayern ezt tiszteletben tartja és reméli, hogy ez más csapatokra is érvényes. „A Bayern betette a lábát az ajtón és megpróbál más csapatot nem beengedni oda.” – írja a lap. A Bayern alighanem élni fog a 60 millión felüli kivásárlási záradékkal, amely a 23 éves belga új szerződésében lesz lefektetve. Winterkorn egyébként tagja a Bayern 9 fős felügyelőbizottságának is.
[/well]

[well type=””]
május 31., 20:38: Dieter Hecking, a Wolfsburg edzője továbbra is magabiztos Kevin de Bruyne maradásában. A játékos ügynöke és a VFL menedzsere Klaus Allofs hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek: „Mindig elmondtuk, hogy a szezon után még egyszer átnézzük Kevin szerződését.” A Wolfsburg terve, hogy 60-70 százalékkal megnöveljék a belga fizetését, amely így legalább 8,5 millió euróra emelkedne. Hogy a 2019-ig szóló szerződést 2021-ig sikerül-e meghosszabbítani, egyelőre kérdéses, mint ahogy az is, hogy az új szerződés tartalmazzon-e egy 60 millió euró feletti kivásárlási záradékot. Matthias Sammer nemrégiben elmondta, tiszteletben tartják a Wolfsburg állásfoglalását a 23 éves játékos maradását illetően.
[/well]

[well type=”well-lg”]
május 31., 20:22: Gündogant a német kupadöntő után a jövőjéről kérdezték: „Folynak a tárgyalások, de a döntés még nem született meg. Erről őszintén megmondva még nem tudok sokat elmondani.” A Sport Bild újságírója szerint a szezon végezte miatt most fordulnak komolyra a Gündogan-Hojbjerg csereüzletről szóló megbeszélések.
[/well]

[well type=”well-lg”]
május 31., 20:14: Gianluca di Marzio szerint Matteo Darmian vasárnap este játssza utolsó mérkőzését a Torino színeiben. A 25 éves jobbhátvéd iránt az Inter és a Napoli is erősen érdeklődik, a Barca mellett a Bayern is figyeli a teljesítményét. A korábbi olasz sajtóhírek ellenére a Bayern még nem adott le konkrét ajánlatot a válogatott játékosért.
[/well]

[well type=”well-lg”]
május 31., 20:08: A L’Equipe információi szerint a Monaco 25 éves belsővédője, Aymen Abdennour is a Bayern látókörében szerepel. A játékos ügynökségének egyik embere pár nappal ezelőtt úgy fogalmazott: „A Bayern München nagy érdeklődést mutat.” A Valencia, a Newcastle, a Tottenham, az Inter, a Wolfsburg és a Barcelona neve is megemlítésre került a tunéziai kapcsán.
[/well]

További pletykákért lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top