Átigazolási hírek

Élő: Átigazolási hírek, pletykák

[well type=””]
július 1., 12:20: Hivatalos! Douglas Costa a Bayern játékosa

Öt éves szerződést kötött a német rekordbajnokkal a 24 éves brazil.

2
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 1., 12:03: A Bayern München is megerősítette Costa érkezését. A 11-es mezszámot kapja.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 1., 11:42: HIVATALOS! A Shakthar Donetsk a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Douglas Costa 30 millió euróért a Bayern Münchenbe igazolt. További részletek később. Isten hozott Douglas!


[/well]

[well type=”well-lg”]
július 1., 9:43: Di Marzio szerint a Real Madrid kísérletet tehet Mehdi Benatia megszerzésére, amennyiben a klubtól távolodó Sergio Ramos elhagyja a Real Madrid csapatát. Kapcsolódó hír, pletyka lehet, hogy a Radio Marca egyik munkatársa szerint Pep Guardiola szívesen leigazolná Ramost. Korábban a Bayern, Benatia, és a marokkói ügynöke is tagadta a távozással kapcsolatos pletykákat.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 30., 16:49: A Bild szerint Douglas Costa jelenleg az orvosi vizsgálatokon tartózkodik Münchenben, holnap reggel írja alá 5 éves szerződését. Ezután nyaralni megy, majd 11-én, a csapatbemutatáson már az újdonsült játékostársaival edzhet az Allianz Aréna közönsége előtt.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 30., 14:44: Douglas Costa az elkövetkezendő órákban vesz részt Münchenben az orvosi vizsgálatokon, számolt be a szinte mindig hiteles Gianluca Di Marzio! Az olasz újságíró szerint a játékos 30 millió euróért érkezik.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 29., 16: 13: Pletyka: A portugál Correio da Manha szerint a Bayern érdeklődik a Sporting 23 éves védekező középpályása, William Carvalho iránt. A játékos kivásárlási záradéka 45 millió euróról szól.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 28., 23:25: A Kicker információi szerint a Bayern 28 millió eurót fizet Douglas Costáért. A lap továbbá azt írja, hogy a Dinamo Kijev felajánlotta Andrij Yarmolenko játékjogát a bajoroknak, amelyet a müncheni vezetőség visszautasított.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 28., 21:25: Douglas Costa a Sport Bildnek megerősítette a Bayern érdeklődését, de végleges megegyezésről nem tud: „A két klub közötti megbeszélések megtörténtek, én jelenleg nem tudok többet az érdeklődésénél.” Costa eddig még nem beszélt a Bayern döntéshozóival, Pep Guardiolával sem. „A Copa Americára koncentráltam. Most az ügynökömmel fogok beszélni.” A 24 éves brazil játékoson valószínűleg nem fog múlni az átigazolás: „Ki nem játszana szívesen a Bayernben?” Nem lenne meglepő, ha az átigazolás összegén alkudoznának a klubok.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 28., 13:17: Mircea Lucescu: Pep Guardiola a Bajnokok Ligája mérkőzés után beszélt velem Douglas Costáról és elmondta, érdeklődik iránta. Ezután beszéltem Douglasszal, aki szívesen játszana Münchenben. Biztos vagyok benne, hogy létrejön az átigazolás. Brazília kiesett a Copa Americáról, így várhatóan az események is felgyorsulhatnak.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 26., 15:38: Mircea Lucescu a román DolceSportnak elmondta, megszületett a Shakthar és a Bayern közötti egyezség Douglas Costa ügyében. Az ukrán klub román edzője szerint teljesen normális, hogy a Bayern akarta a játékost, szerinte a 24 éves srác az elkövetkezendő években egy új Robbenné fejlődhet. A hivatalos bejelentés valószínűleg a Copa America utáni orvosi vizsgálatokat követően fog napvilágot látni.
[/well]

[well type=””]
június 26., 10:13: Max Eberl, a Borussia Mönchengladbach menedzsere a Bildnek: „Raffael a következő szezonban egyértelműen a Borussiában fog játszani.” Korábban svájci lapok és az Express is szóba hozta a 30 éves brazilt a Bayern Münchennel.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 25., 22:25: A Bild információi szerint a Bayern öt évre állapodott meg Douglas Costával. A szerződés hitelesítése és az orvosi vizsgálat természetesen a Copa America miatt késlekedik. Reschke kifejezetten a transzfer előkészítése miatt volt ott a dél-amerikai kontinenstornán.

Gyakorlatilag elkönyvelhetjük, hogy Douglas Costa jövőre már a Bayern München játékosa lesz. A Bild megemlíti, hogy ő csak az „első csapást” jelenti, mert a müncheniek továbbra is dolgoznak a Di Maria ügyön.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 25., 14:02: Sport1: A Bayern megszerezte Douglas Costát

A német lap határozottan állítja, a brazil lesz az újabb csatlakozó.

costa
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 25., 12:31: +++ A Sport1 szerint a Bayern szóbeli megállapodást kötött Douglas Costával! 4 éves szerződés, 35 millió eurós átigazolási díj!


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 24., 12:27: A Sport Bild szerint a Trabzonspor szívesen megszerezte volna Dantét, de a játékos továbbra is a Bayernben akar maradni.
[/well]

[well type=”well-lg”] június 24., 22:52: Schweinsteiger + pénz = Di Maria?

A Sport Bild spekulál, a játékos nem kívánja elhagyni a Manchester Unitedet.

2,w=993,c=0.sport

[/well]

[well type=”well-lg”]
június 24., 21:32: Emre Can a Kickernek arról, valamikor visszatér-e a Bayernbe: „A labdarúgásban minden nagyon gyorsan történik, soha nem tudni, mit hoz a jövő. A Bayernnek remek az utánpótlásnevelése, sok mindent tanultam. Később megkaptam a lehetőséget, hogy a profikkal eddzek. Nagyon sokat profitáltam Bastian Schweinsteigertől vagy Luiz Gustavótól. Ezt soha nem feledem.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 24., 14:14: Újabb pletyka, ezúttal a német Express információi alapján: A Bayern listáján a ‘Gladbach 30 éves brazil támadója, Raffael is szerepel. A lap szerint a játékos ára 15 millió euró körül mozog.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 24., 13:23: A Sportske Novoski nevezetű horvát lap szerint a Bayern érdeklődik a Dinamo Zagreb két 20 éves tehetsége, Marko Pjaca szélső (a képen) és Jozo Simunovic belsővédő iránt. A két játékosért együttesen 20 millió eurót kérhet a Dinamo vezetősége.


[/well]

Lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top