Átigazolási hírek

Élő: Átigazolási hírek, pletykák

[well type=”well-lg”]
augusztus 19., 23:54: Kicker: A Tottenham, a Schalke és a Wolfsburg is érdeklődött Sebastian Rode iránt, de a német középpályás szerepel Pep Guardiola terveiben. Nem úgy, mint Sinan Kurt, Gianluca Gaudino és Julian Green, akik a lap szerint a jövőben kizárólag a Bayern II csapatával edzhetnek majd.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 19., 23:50: Kevin De Bruyne közölte klubjával, hogy nyáron távozni akar – írja a Wolfsburger Allgemeiner Zeitung. „Kapcsolatban állunk az ügynökével és nagyon jól tudjuk a döntést, hogy mi következik.” – nyilatkozta Klaus Allofs klubfőnök. A hírek szerint a Manchester City 80 millió euró körüli összeget utal át a Wolfsburgnak, míg a belga évi 16 milliót kereshet.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 19., 22:43: A Bild információi szerint 2 Bundesliga és 1 Premier League klub érdeklődik Dante iránt, sőt a Bayer Leverkusennel már az első tárgyalások is megtörténtek. Az első kapcsolatfelvétel alkalmával a Bayern 9 milllió eurót kért a brazil védőért, de a klub jelezte az ár alkuképességét. A fő probléma, hogy Dante jelenleg 7 millió eurót keres, Leverkusenben maximum 4 milliót kapna. A gyógyszergyáriakon kívül a Mönchengladbach és az Everton is kopogtatott a 31 éves játékosért. Dante egy júniusi nyilatkozatában elmondta, hogy továbbra is Münchenben képzeli el pályafutását.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 19., 13:13: Gianluca di Marzio szerint a Sampdoria felvette a kapcsolatot a Bayernnel Pierre Emile Hojbjerg esetleges kölcsönvételéről. Az Augsburgból visszatért játékos ügynöke többször elmondta, a dán a következő szezont Münchenben játssza le.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 19., 13:11: A Sport Bild saját infókra hivatkozva írja, hogy Bastian Schweinsteiger az eddig ismert 18-20 milliós átigazolási díj helyett mindösszesen 9 millióért igazolt a Bayerntől a Manchester Unitedbe.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 19., 13:09: A Sport Bild Angliából származó információi szerint a Manchester United az elmúlt hét közepén egy hivatalos, 85 millió eurós ajánlatot tett Thomas Müllerért. Rummenigge már többször, de az elmúlt hét közepén ismét világossá tette: Thomas Müllernek nincs ára, a játékos egyszerűen nem eladó.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 18., 19:40: A FussballTransfers.com információi szerint Bilal Boutobba, a Marseille 16 éves francia játékosa szerepel a Bayern látókörében. A támadó májusban U17-es EB győztes lett, a döntőben 4-1-re győzték le Németország korosztályos válogatottját. Boutobbba klubrekordnak számító 16 évesen, 3 hónaposan és 15 naposan mutatkozott be az OM felnőttcsapatában és a bajorokon kívül állítólag a Juventus, a Tottenham, a Manchester City és a Porto is figyelmét is felkeltette.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 18., 15:27: Az olasz Tuttosport említésszerűen hozta szóba Xabi Alonsot a Milannal. Az olasz lap valószínűleg jogosan írja azt is, hogy nem lenne egyszerű Pep egyik kedvencét elcsábítani Münchenből.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 17., 22:06: Pont került a De Bruyne ügy végére, legalábbis ami ezt az átigazolási szezont illeti. A Manchester City által alaposan körbeudvarolt belga a Sport Bild gálaestjén saját szavaival fogadott hűséget: „Én, Kevin de Bruyne, ezt a szezont mindenképp a Wolfsburgban játszom le.”

A 24 éves középpályást a 2016-os szezonra vonatkozóan számtalanszor szóba hozták a Bayernnél. A tavalyi idény gólpasszkirálya és az újságírók és játékosok szavazásán is a legjobbnak megválasztott De Bruyne egyértelműen nem zárkózott el a müncheniektől.

Legutóbb Rummenigge mondta el, a Bayern nem fog fejtörést okozni a Wolfsburgnak, mert a „játékos nem elérhető a piacon.” Érdekesség, hogy ezt követően érkezett is a belga hűségesküje az idei szezonra vonatkozóan.

Update: A szavakat nem magától mondta, hanem a műsorvezető kérésére ismételte el. Az ügynöke nem is vette jó néven, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozták a belgát.. Tehát mondhatni, hogy a kijelentésnek nincs nagy súlya.

[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 16., 18:27: Az olasz Tuttomercatoweb szerint az AS Roma folytonos kapcsolatban áll a Bayernt állítólagosan elhagyni készülő brazil Dantéval.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 15., 22:24: Kingsley Coman ügynöke az olasz Tuttomercatowebnek megerősítette, hogy a Bayern ajánlatot tett a játékosért. Viszont elmondta azt is: A Juventus ismeri a franciában rejlő lehetőségeket, ezért nem akarják eladni a szélsőt, aki egyébként nagyon boldognak érzi magát a jelenlegi klubjában.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 13., 13:43: Rummenigge: Götze marad, De Bruyne nem téma.

Müller helyzetéről is megszólalt a klubfőnök.

1,c=0,h=554.bild
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 7., 14:34: Manuel Pellegrini 2017-ig hosszabbított a Guardiolával is szóba hozott Manchester Cityvel. A Bild egyik újságírója szerint a katalán jövőjéről való döntésnek októberig meg kell születnie.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 7., 11:19: Götze ügynöke: Még sok minden megtörténhet

Az átigazolás lehetősége továbbra sem kizárt – utalt rá az ügynök.

FC Augsburg v FC Bayern Muenchen - Bundesliga
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 6., 10:49: Mi lesz veled Götze?

Folyamatos fejlemények és a Götze-saga összefoglalása, lehetséges végkimenetelei.

mg
[/well]

[well type=”well-lg”]

augusztus 6., 10:48: Rummenigge a Gazzettának megerősítette, hogy a Bayern egyik megfigyelője az elmúlt években figyelemmel követte Kingsley Coman játékát, a játékos megszerzése a jövő zenéjének számít.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 5., 14:25: Benatia a Sky Italiának a jövőjéről: „Boldog vagyok a Bayernnél, de a labdarúgásban soha nem tudhatod. Nem keveredek bele az átigazolási ügyekbe, még négy évig van szerződésem itt. Juventus? Nem igazán tudom, én csak arra koncentrálok, hogy jól játsszak. Az átigazolási piac nem érdekel. Egyébként nagyon szeretem Olaszországot.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 5., 0:03: A holnapi Sport Bildben az szerepel, hogy De Bruyne akár már idén átigazolhat, ha augusztus 31-ig kéri az elengedését. A lap azt is megemlíti, hogy a Wolfsburg foglalkozik Sebastian Rode leigazolásának lehetőségével.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 3., 22:25: A Bild információi szerint egy újabb szélsőnek, ezúttal egy fiatal toptehetségnek kell érkeznie, aki a jövőben Robben, Ribéry, Costa kategóriájú játékossá válhat. Rövid ideig Adama Traoré is szerepelt a Bayern listáján, de ő közel áll a Liverpoolhoz. A lap szerint a klub intenzíven foglalkozik a 19 éves francia Kingsley Comannal, akinek 2019-ig van szerződése a Juventusszal.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 3., 12:58: Klaus Allofs: „Nem vagyunk az a csapat, amelynek átigazolásból való bevételre van szüksége. De egy beérkező ajánlattal a játékos iránti tiszteletből komolyan foglalkozni fogunk. De annak a valószínűsége, hogy marad 99,9 százalék.” A Kicker szerint De Bruyne leginkább egy Bayernbe való átigazolást preferálna, de nem jelentene problémát neki, ha ezt a szezont még a Wolfsburgban töltené.


[/well]

Lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top