Átigazolási hírek

Élő: Átigazolási hírek, pletykák

Folyamatosan frissülő cikk a Bayernt érintő legfrissebb átigazolási pletykákról, hírekről.

[well type=”well-lg”]
augusztus 30., 15:51: Hivatalos: Coman csatlakozik a Bayernhez

Egyelőre kölcsönben érkezik a szupertehetség.

comannn[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 30., 13:40: Hivatalos: Dante a Wolfsuburgban folytatja

A Bayern mellőzött játékosa 3 évre ír alá a farkasokhoz.

dantee
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 30., 13:00: Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója: Szívesen elvittük volna Hojbjerget, ő is jött volna. De a Bayern másképp döntött. Ezt el kell fogadni. Világosan megmondtuk, hogy nálunk nem fog olyan sok meccset játszani. A Bayern olyan játékost akar visszakapni, aki sokat lépett pályára. Valószínűleg a Schalkénál több szerepet kap.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 30., 12:18: A mai nap sem múlhat el Bayern meccs nélkül, a csapat Deggendorfban vesz részt a szokásos év eleji, Red Power fanklub elleni „Álommeccsen”. Dante nem utazott a kerettel, távozása biztosra vehető, a legfrissebb hírek szerint 4-5 millió körüli összegért még ma aláír a Wolfsburghoz. A farkasokhoz az elkövetkezendő 2 napban akár Julian Draxlert is megszerezhetik.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 30., 11:55: Kingsley Coman már Münchenben! Mellette Michael Reschke látható.

[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 29., 23:05: A Bild szerint biztos, hogy Dante 5 millióért a Wolfsburgba igazol!
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 29., 13:26: Massimilano Allegri, a Juventus vezetőedzője megerősítette: „Coman távozni akart, elhagyja a klubot.” A játékos hamarosan csatlakozik a Bayernhez, az olasz Sky szerint szombaton vesz részt orvosin, vasárnap pedig hivatalosan is bemutatja a klub.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 23:15: Gianluca Di Marzio: A Bayern egy 20 milliós vásárlási opcióval veszi kölcsön a Juventus játékosát, Kingsley Comant, azonnali összegként pedig 8 milliót fizet a franciáért. Azaz: Ha beválik megvesszük, ha nem, akkor megy vissza Olaszországba. Kizárólag a Bayern dönt majd a játékos jövőjéről.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 23:06: A Bild szerint Hojbjerg feltétlenül a Leverkusenhez távozott volna, ám a Bayern vezetősége ezt a konkurenciaharc és a két klub közötti átigazolási feszültségek miatt (Vidal, Kroos, Can) nem engedte.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 22:48: Bild: A Bayern megegyezett Comannal

Az orvosi vizsgálatok a hétvégére vannak betervezve. Dante távozás előtt.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 20:43: Leopold Zingerle, a Bayern II 21 éves kapustehetsége a másodosztályú Greuther Fürth csapatához igazolt. A sérüléshullámkor a proficsapat keretébe is párszor bekerülő hálóőr 8 éves kora óta volt a Bayern játékosa.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 17:29: Hivatalos: Hojbjerget kikölcsönözte a Schalke

Játéktapasztalat gyűjtése miatt egy évig lesz gelsenkircheni a középpályás.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 10:06: Jön Coman, igen vagy nem? „Igen vagy nem. Az elmúlt időszakban sokat spekuláltak róla, meglátjuk mi történik vagy mi nem történik az elkövetkezendő napokban.”

https://www.youtube.com/watch?v=CwIaoZbau3w


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 10:00: A Wolfsburger Nachrichter szerint egy angol klub 35 millió eurót ajánlott a Bayernnek Sebastian Rode leigazolásáért. A bajorok visszautasították a felkérést.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 9:34: A Gazzetta dello Sport a mai számában azt írja, hogy Rummenigge a lapnak megerősítette a Bayern Comanért tett 20 millió eurós ajánlatát. Bár Allegri nagy becsben tartja a francia képességeit, a 19 éves játékos az elkövetkezendő napokban a bajorok játékosa lesz.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 9:19: A Süddeitsche Zeitung információi szerint a Bayern München fokozza a Kingley Comanért tett erőfeszítéseit. A megbízható lap azt is írja, hogy a francia ezen a héten visszautasította a Bayer Leverkusen érdeklődését.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 28., 7:02: A Bild szerint a Bayern nem akarja a Leverkusennek kölcsönadni Hojbjerget, a Schalke mellett az Augsburg számít még esélyesnek. A Münchener Merkur szerint viszont a középpályás a gyógyszergyáriakhoz távozik egy évre. Akár már ma döntés születhet a dán ügyében.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 27., 23:04: Adama Traoré megerősítette a Bayern korábbi érdeklődését: „Hálás vagyok Guardiolának az érdeklődésért és remélhetőleg a jövőben tanulhatok tőle. A Bayern egy nagy klub, de bonyolult lett volna játszani ott.” A Barca egykori tehetsége végül az Aston Villa mellett döntött.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 27., 19:23: Matthias Sammert a sorsolást követő sajtótájékoztatón kérdezték a személyi helyzetről: A sportigazgató kategorikusan cáfolta újabb belsővédő érkezését, tagadta Dante távozási kérelmét, viszont nem zárta ki, hogy egy kérelem esetén megvizsgálják a brazil védő helyzetét. Hojbjerg kölcsönadására jó esély van és a Kingsley Coman körülötti helyzetről is kérdezték:

Kérdés: Jön Coman, igen vagy nem?
Sammer: Meglátjuk mi történik az elkövetkezendő napokban.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 27., 17:44: Várható volt egy hasonló kép a mai sorsolásról: Itt Karl Hopfner és Andrea Agnelli, a Bayern és a Juventus elnöke diskurál valamiről vagy valakiről. Esetleg Kingsley Comanról, a Bayern kimondott nyári célpontjáról? Valószínűleg igen, hiszen a klubok egyelőre még nem jutottak dűlőre az átigazolás díjában.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 27., 12:54: A magabiztos lapértesülések ellenére Kevin de Bruyne továbbra sem a Manchester City játékosa, ezt Klaus Allofs mondta el egy csütörtöki sajtótájékoztatón: „Tévesek az infók, nincs megegyezés a Manchester Cityvel. Tárgyalunk velük, de még nincs egyezség. Kevin jelenleg a Wolfsburg játékosa. Két lehetősége van: Marad vagy a Citybe igazol. Azt hiszem nincs más opció.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 27., 11:19:  Hivatalos: Thiago Alcantara 2019-ig hosszabbított.

Fontos személyi kérdésről született döntés.

thiago-verlaengert-bis-2019-image_900x510
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 27,. 6:45: Gianluca Di Marzio: A Bayern tegnap növelte a Comanért tett ajánlatát, de a Juventus próbál továbbra is ellenállni. A bajorok számára egy konkrét célt jelent a francia megszerzése – írja a hiteles újságíró.

A mai BL sorsoláson akár a végső megbeszélésekre is sor kerülhet a klubok között. Ha ennyire kopogtatunk a Juvénál, a játékos valószínűleg hajlik a váltásra.
[/well][well type=”well-lg”]
augusztus 27., 0:01: A Kicker szerint Hojbjerg a Bundesligában akar maradni, viszont nem a Leverkusenhez távozna kölcsönbe. A Bild azt írja, a gyógyszergyáriakon kívül az Augsburg és a jó esélyekkel rendelkező Schalke is érdeklődik iránta.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 23:58: Dante ügynökének kijelentése ellenére az újságárusoknál holnap megjelenő Bild és Kicker is azt írja, a védő már megegyezett a Wolfsburggal és távozása már ezen a héten valósággá válhat. A Kicker továbbá bedobta Aymeric Laporte nevét a kalapba.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 23:22: A Tuttosport szerint Guardiola mindenáron akarja Comant a Juvéból. Az olaszok 20 milliót akarnak, Rummenigge és Marotta között folyamatos kapcsolat áll fenn. Bonyolult, de megoldható műveletről van szó.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 22:59: BILD: THIAGO 2019-IG HOSSZABBÍT A BAYERNNEL!


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 21:19: Dante ügynöke a Goal.com-nak cáfolta a játékos távozását: „Nincsenek újdonságok, marad a Bayernnél. Hiányzott a fotózásról, de ez csak véletlen egybeesés, semmi köze nem volt az átigazoláshoz. Természetesen minden héten játszani akar, viszont biztos vagyok benne, hogy ezen a héten játszani is fog. A csapat sokat változik a sérülések miatt, ezért biztos vagyok benne, hogy megkapja a játékperceit. Jól érzi magát a Bayernnél.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 21:04: Kicsit unalmas, de ezek a legfrissebb releváns hírek De Bruyne ügyében: A belga a WAZ szerint a mai, döntő tárgyalások után végül 74+6 millióért holnap vagy holnapután a Citybe igazol… a Bild ugyanerről tájékoztat, csak 80+5 milliós átigazolási díjról ír. De Bruyne 6 szezonra évi 20 millió eurós fizetésben részesülhet.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 15:59: A Kicker információi szerint Hojbjerg kölcsönvétele iránt az AC Milan is érdeklődik. A dán tehetség végleges távozása kizárt dolognak számít.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 26., 6:47: A Sport Bild ma ugyanazon lehetőségről számol be, amelyet egy belga lap információi alapján itt már szombaton olvashattatok, azaz: A Bayern 50 milliót fizet és egy játékost ad De Bruyne-ért, aki a következő szezont még a Wolfsburg csapatában játssza le kölcsönben.

Ezt erősítheti a farkasokkal szóba hozott Dante távozásával kapcsolatos pletykák, valamint a játékos akarata, aki legszívesebben a Bayernben folytatná pályafutását – akár jövőre is. Máskülönben már rég aláírt volna a Wolfsburggal már rég megegyező Manchester Cityhez.

A hiteles angol Sky Sports is azt írta, hogy De Bruyne képviselői egy 2016-ban esedékes átigazolásról tárgyalnak a Bayern vezetőségével.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 25., 22:41: Bild: Dante menni akar és készen is állunk az elengedésére. Az egyetlen problémát a magas fizetése szolgáltatja, amelyet egyik érdeklődő sem akar megfizetni.

Ha Dante mindenképp távozna, akkor csak a fizetés valószínűleg nem fog megoldhatatlan problémát jelenteni a brazil számára…
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 25., 15:27: Dante nem jelent meg a mai Paulaner fotózáson. Hörwick szerint a brazil csak ápolás miatt nem vett részt az eseményen. A Sport1 szerint a Leverkusen elleni meccs után a Wolfsburgba igazol a védő, a Sport Bild pedig a Mönchengladbachot jelölte meg lehetséges célállomásként. Maga a játékos ezt nyilatkozta: „Normál esetben semmi nem történik. Azt hiszem maradni fogok, szombaton pedig természetesen játszani akarok.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 25., 10:17: Hojbjerget még ezen a héten kikölcsönözheti a Leverkusen. A játékos ügynöke, Sören Lerby a Bildnek nyilatkozott: „Természetesen jó a kapcsolatom az egykori klubommal, a Bayernnel. Ők döntenek, mi nyugodtan kivárunk. Még van egy hetünk. Meglátjuk, mi a legjobb Pierre számára.”  Maga a játékos is megszólalt a Paulaner fotózás közben: „Ha megyek, csak kölcsönbe távozom, nem végleg. De még nem tudom mi fog történni.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 25., 10:13: A Wolfsburg ügyeiben legtöbbször hiteles WAZ szerint a farkasok meg akarják szerezni Dantét a Bayerntől. A lap azt is írja, hogy az első kapcsolatfelvétel már megtörtént a VFL és a Bayern között.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 24., 12:41: Markus Hörwick médiafelelős a SID-nek elmondta, hogy a Bayern vezetősége már korábban eldöntötte, nem lesz aktív De Bruyne leigazolásának ügyében. Hogy jövőre csatlakozik-e a belga, egyelőre nem tudni, de ha ezt az idényt még a Wolfsbugban húzza le, akkor jó esély kínálkozik erre a lehetőségre.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 24., 6:53: A Kicker és a Bild is azt írja, hogy bár a Wolfsburg már megegyezett a Cityvel, De Bruyne legszívesebben már idén nyáron Münchenbe igazolna. A Bayern ezen a nyáron nem akarja megszerezni a belgát, előre pedig nem fizetne érte, hogy csak egy év múlva csatlakozzon, mert egy esetleges sérülés esetén ez túl kockázatos lenne a jövőre tekintve.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 24., 6:36: Franck Ribéry állapota nem halad megfelelően, erősítette meg Matthias Sammer a Kickernek. A franciának ezen a héten lesz egy újabb kivizsgálása, de továbbra is fájdalmakra panaszkodik… ez még kihatással lehet a balszélső kérdésre.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 23., 18:48: A francia RTL szerint Kingsley Coman 20 millió euróért hamarosan a Bayern Münchenbe igazol! A csatorna Alexis Menuge életrajzíró információira hivatkozik, aki például Franck Ribéry könyvét is megírta.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 23., 7:31: A Gazzetta dello Sport vasárnapi példánya szerint a Bayern már 20 millió eurót ajánl a Juventusnak Kingsley Coman játékjogáért, a torinóiak pedig átgondolják ezt a javaslatot. A francia L’Equipe is arról számolt be, hogy a Bayern nem adja fel a játékért folytatott erőfeszítéseket és az átigazolási időszak végén kísérletet tesz a 19 éves francia balszélső megszerzésére.


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 22., 13:26Fordulat De Bruyne ügyében?

Egy belga lap szerint a Bayern megakadályozhatja a játékos Citybe való átigazolását.

kdb
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 22., 10:28: Véghajrában az átigazolási időszak

Vajon lesznek-e még érkezők, távozók? Esélylatolgatás a cikkben.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 21., 13:03: Timothy Tillman személyében egy 16 éves tehetség csatlakozott a Bayern U17-es csapatához. A Greuther Fürthttől érkező játékos a támadó középpályán bevethető és 500 ezer euróba került a münchenieknek. Tillman 14 éves öccse, Malik is a Bayernbe igazolt.
[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 20., 17:58: Gaudino édesapja egy lehetséges átigazolásról: „Először ezen az úton megyünk végig, pár hónappal később meglátjuk mi fog történni. Természetesen nehéz szituáció, ha valaki felül van majd le kell ereszkednie. Ez mentálisan nehezebb, mint fordítva. De ő jól dolgozza fel és gázt ad. Azt mondta: Apa, még nem tartok annyira előre, Münchenben szeretnék maradni.”


[/well]

[well type=”well-lg”]
augusztus 20., 11:16: Maurizio Gaudino arról, hogy fia már csak a Bayern II-ben tréningezhet: „Ez meglepően érintett és ezt most meg kell emészteni. A tervek másak voltak. Megegyeztünk, hogy a profikkal edz. Vannak érdeklődők. Nem tudom, hogy gyors elhatározást teszünk-e.”
[/well]

Lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top