Átigazolási hírek

Felipe Anderson a Bayernben?

Bennfenntes pletyka látott napvilágot.

felipee

Egy állítólagosan hitelesnek tekinthető információ szerint a Bayern megegyezett a Lazioval és Felipe Andersonnal is a játékos átigazolásáról. A brazilnak még van egy mérkőzése jelenlegi csapatával, amelyet követően egy titkos orvosi vizsgálaton vesz részt. Kevéssel a június 11-én kezdődő Copa America előtt érkezhet a hivatalos bejelentés, a torna után pedig a szélső hivatalos bemutatása is – a pletyka szerint.
A hír forrása, aki többek szerint is megbízható és nem a levegőbe beszél, 100%-ig biztos a 22 éves brazil érkezésében. Az egyébként Chelsea szimpatizáns informátor állítólag Felipe Anderson ügynökségétől,  a Mondial Sport Managementtől jutott hozzá az infóhoz, korábban a szintén ehhez a menedzsmenthez tartozó Ramires és Fernandinho átigazolásában is előzetes információkkal szolgált, de 2013-ban, Samuel Eto’o Chelseabe igazolását is megjósolta. A bennfenntes szerint a Chelsea és a City is érdeklődött Anderson iránt, aki a következő szezonban a Bayern München csapatában fogja folytatni pályafutását.

TEKINTSD MEG A BAYERNNEL KAPCSOLATOS LEGFRISSEBB PLETYKÁKAT.

A leírtakat természetesen egyelőre nem érdemes készpénznek venni, de feledni sem. Ami biztos, hogy a Bayern érdeklődik a játékos iránt, többször is a helyszínen figyelték meg a brazil balszélső teljesítményét. Ami a kézzelfogható médiahíreket illeti, a Sport Bild a szerdai számában azt írta: „A játékos elsősorban Sammer és Reschke cetlijén szerepel, bár Guardiola is jónak találja őt, szerinte nem esik bele a topkategóriába. Ez az átigazolás lehetne a legkönnyebben kivitelezhető.”


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top