Egyéb

Audi kupa: Jön a Real Madrid

2015-ben is érkezik a népszerű felkészülési torna.

AudiCup_IMA_260711.variant640x360

Kétévente kerül megrendezésre az Audi kupa, amely természetesen idén sem maradhat el. A nyári futballfesztiválnak otthont adó Allianz Arénában európai topcsapatok és hagyomány szerint egy dél-amerikai klub fordul meg. A kétnapos minitorna alatt összesen négy mérkőzést játszanak, az első két meccs győztesei a serlegért, a vereséget szenvedett csapatok a harmadik helyért küzdenek meg.




Nyáron már a negyedik Audi kupát rendezik meg a Bayern stadionjában. Az eddigi tornák során olyan nagycsapatok fordultak már meg a gyepen mint az FC Barcelona, a Manchester City, az AC Milan vagy a Manchester United, idén viszont legalább egy újabb nagyágyú csatlakozik a rendezvényt erősítők táborához: A Bayern München hétfőn hivatalkosan jelentette be, amelyet egyébként a bayernszektor.hu facebook oldalán már egy hónapja olvashattatok, miszerint a Real Madrid is tiszteletét teszi az idei felkészülési tornán. A 2014-es BL győztes először vesz részt ezen a megmérettetésen, amely idén augusztus 4-én és 5-én kerül lebonyolításra. A két napra leszervezett 2-2 mérkőzés 18:15-kor és 20:45-kor veszi kezdetét.

Pletykák szerint a Real Madrid mellett az Inter és a Tottenham lehet ott az idén nyáron megrendezendő müncheni Audi kupán.

Posted by Bayern München Magyarország on 2015. április 16.

A további résztvevőkről egyelőre nincs hivatalos kinyilatkoztatás, pletykák szerint viszont lehetséges hogy ezúttal nem jön dél-amerikai klub a tornára. Állítólag a Tottenham és az Inter lehet a Bayernen és a Real Madridon kívül a másik két csapat, amely az Audi kupa meghívottjai között szerepelhet.

Jegyrendelésre már lehetőség van a Bayern München hivatalos honlapján. [Árlista]

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top