Bajnokok Ligája

Messi: A sérülések nem jelentenek mentséget

A Barcelona csatára mellett Luis Enrique is sajtótájékoztatót tartott. A lényegesebb kinyilatkoztatások a cikkben.

mes

Messi:

Guardioláról: Pep egy olyan edző, aki mindannyiunkat jól ismer. Nagyon sokmindent értünk el vele – nem csak én, hanem az egész csapat. De mi is jól ismerjük őt és tudjuk, legszívesebben milyen játékot játszat a csapatával. Jó kapcsolatban álltunk amikor itt volt, de azóta nem igazán tartjuk a kapcsolatot.

A Bayernről: A legutóbbi találkozásunk a Bayernnek nagyon fájdalmas volt, de ezúttal más a helyzet. Más mentalitással lépünk pályára. Ez egy nehéz meccs lesz, de jók vagyunk.

A Bayern sérüléseiről: Tudom, hogy a Bayernnek vannak sérültjei, de ez nem mentség, mert ez egy nagy klub, amely nem panaszkodhat emiatt. 2013-ban nekünk is voltak sérültjeink, de ez nem volt mentség a kiesésünkre.

A csapatáról: Mindenkivel szeretek itt játszani. Ez egy szuper társaság A csapatcímek a legjobbak, ezek vezetnek az egyéni elismerésekhez is.

A favoritszerepről: Egy BL elődöntőben nincsenek favoritok. Jó formában lévő nagyszerű csapatok vagyunk.

Ter Stegenről: Marc-Andre ter Stegen egy lenyűgöző kapus. Egy nap a világ legjobbja lehet. Barcelonában két kiváló kapusunk is van.

Lewandowski maszkjáról: Robert Lewandowski nem az első játékos lesz a világon, aki maszkkal fog játszani. Ez nem okozhat gondot számára.

Az MSN-ről: Suarezzel és Neymarral egy csapatban játszani mindent könnyebbé tesz. Ők nagyszerűek.

A nyomásról: Csakúgy mint a Barcának, a Bayernnek is érdekében áll azt a mérkőzést megnyerni. A nyomás mindkét klubot érinti, mivel mindkét klub nagyszerű.

A Barca fejlődéséről: Nagyot fejlődtünk, ebben a szezonban emelkedett a szintünk. Megszoktuk az új edzőnket és egy jó szinten állunk.

Guardiola fogadtatásáról: Guardiola természetesen kellőképpen megfelelő fogadtatásban fog részesülni a szurkolók előtt. Sokat elért a klubbal. De amint a mérkőzés elkezdődik, a közönség újra mögénk áll.
Luis Enrique:

A meccsről: Nem mondhatnám, hogy félek, soha nem teszem ezt egy ellenféllel szemben. Nagy tiszteletem a Bayern és annak játékereje előtt, de nem félek. Nagy a motiváció, hogy legyőzzük ezt az ellenfelet. Mindig vannak dolgok, amelyek párakat meglephetnek, de ebben a szezonban sok problémát megoldottunk, megpróbáljuk a Bayern ellen is ezt tenni.

Pepről: Tudjuk, hogy Pep megnehezítheti az életünk. De nem Pep ellen játszunk. Ő a legjobb, csak meg kell nézni, amit elért. Ráadásul ő egy barát, pontosan tudni fogja mit fogunk tenni, edzőként is ismer engem. Természetesen nagyon nehéz lesz. A továbbjutásért fogunk játszani.

A Bayernről: Az FC Bayern egy nagyon erős csapat, amely a sérültjeiből meríthet erőt. A Bayern ugyanannyira jó, mint korábban.

A játékról: Csak egy labda lesz a pályán, amelyet mindkét csapat birtokolni akar. Valószínűleg ez a legattrakítívabb mérkőzés Európában. Egy pozitív kisugárzás járja át a játékot. Ehhez hozzájön a mérkőzések fontossága és a csapatok szintje is. Minden Pep visszatérése körül forog. De ez a meccs annyira fontos a Barcelona szurkolóknak, hogy ez nem csak egy személyre lesz leredukálva.

A kapusról: Három nagyszerű kapusunk van, de a Bajnokok Ligájára ter Stegen az igazán megfelelő.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top