Bajnokok Ligája

Martínez: Addig harcolunk, míg meg nem halunk

A baszk játékos mellett Boateng is részt vett a hétfői minikonferencián.

jabi

Boateng…

Én jól vagyok. Nem csak a védelmen múlik, hanem az egész csapaton, fontos, hogy közösen védekezzünk a Barcelona ellen. Ilyen topjátékosokkal szemben nem tudsz egyedül védekezni, mindenkinek segítenie kell. Számomra a taktika mindegy, a lényeg, hogy ne kapjunk gólt. Megakarjuk akadályozni, hogy átvegyék a szerepüket. Azért utazunk Barcelonába, hogy jó eredményt érjünk el.

Pep visszatérése nagyon különleges, ezt észrevettük rajta. Nagyon koncentrált. Ha valaki 20 évig volt egy klubban, majd visszatér, az igazán különleges érzés.

Hihetetlenül nagy öröm az egész csapat számára a világ egyik legjobb csapata ellen játszani.

Lewandowski jó benyomást kelt a masszkkal együtt is. Nincs benne félelem, nagyon bátor. Megfogja szokni a maszkot. Feltételezem, hogy szerdán ott lesz a csapatban.

Feltétlenül be akarunk jutni a döntőbe.





Javi Martínez…

Készen állok, a térdem jól van. A Leverkusen elleni meccs egy teszt volt számomra, hosszú idő után az első. Az érzéseim jók. Gyorsabbnak érzem magam, mit ahogy azt pár meccsel ezelőtt gondoltam. Azt hiszem készen állok a párharcokra és arra, hogy a csapatomat a következő mérkőzéseken segítsem.

Még nem vagyok teljesen fitt. Sok játékpercre van szükséged, hogy egy jó érzés töltsön el. De erősnek érzem magam. Hogy játszom-e, az Pepen múlik. A Messi, Suarez és Neymar hármast nagyon nehéz lesz megállítani.

A Barcelona a világ legjobb csapata, nagyon jó formában vannak. Topjátékosaik és egy nagyszerű rendszerük van. Az esélyek egyenlőek, de bízom a csapatban. Sok sérültünk van, viszont sok jó játékos bevethető. Nagyon kemény feladat elé nézünk. Megbízom a Bayern Münchenben.

Fontos meccs lesz, ezért a nyomás is nagyobb. De nem félünk. Félelemmel nem győzhetsz Barcelonában. Nagy szívvel rendelkezünk. Addig harcolunk, míg meg nem halunk.

https://vine.co/v/eZAUrWKO17Z

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top