Átigazolási hírek

Albán média: Xhaka megegyezett a Bayernnel

Az utódkeresés ideje alatt egyre több pletyka jelenik meg a klub háza tájáról.

granit-xhaka-310177

Az albán Telegrafi információi szerint az albán felmenőkkel rendelkező svájci Granit Xhaka elhagyja a Borussia Mönchengladbachot és a német rekordbajnok Bayern München csapatához igazol. A lap a játékos környezetéből eredő források alapján azt írja, hogy a 22 éves játékos már megegyezett a müncheniekkel, de a két klub is közös nevezőre szeretne jutni.
Az állítólagos hír forrása elmondta, Xhaka egy szóbeli megegyezésen már túl van a Bayernnel és várhatóan az Allianz Arénában fog kikötni. Több részletet elmondása szerint nem árulhat el, de az átigazolás csak akkor hiúsulhat meg, ha a klubok nem jutnak megegyezésre. A mélységi középpályás a Bayernben akar játszani, reméli hogy a mönchengladbachiakat meggyőzi a müncheni ajánlat – tette hozzá lap informátora.

Xhaka 2019-ig szóló szerződésében egy 30 milliós kivásárlási záradék is rögzítve van, amely viszont csak a 2016/17-es szezontól lesz érvényes. 2018-ban fixen, 25 millióért lehetne vinni a játékos. Ezek alapján kérdés, mennyibe kerülne 2015 nyarán a Bayernnek a kétségtelenül kiváló szezont futó középpályás.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top