Átigazolási hírek

Bild: A Bayern érdeklődik Gündogan iránt

Újabb név merült fel a Bayern lehetséges célpontjaként.

Bayern Munich v Borussia Dortmund - 2013 UEFA Champions League Final

A Borussia Dortmund és a Bayern München közös kapcsolatának ideiglenes jegelése utána klubok vezetősége a DFB-kupameccs előtt újabb közös étkezésre gyűlik egybe. Lehetséges témát szolgáltathat Ilkay Gündogan jövője is.

A Bild információi szerint a Bayern ismét küzd a játékos megszerzéséért. A bajorok régóta ápolnak kapcsolatot a Gündogan-oldallal, így ismerik a német válogatott feltételeit is, amelynek köszönhetően a középpályás megszerezhető lenne. Természetesen a nagy konkurenciáról is tudnak Münchenben, hiszen a Manchester United, az Arsenal, a Real Madrid és az Atletico Madrid is érdeklődik a 24 éves játékos iránt, akinek 2016-ban lejáró megnövelt ajánlatának visszamondása ugyanannyira biztos, mint egy nyári átigazolás. A dortmundiak nem szeretnék ingyen elengedni Gündogant.

A játékosért meghatározott ár a Bild szerint kereken 30 millió euró, amely a Bayern számára nem jelenthet problémát. Az előző nyáron csak a sérülékenysége miatt a bajorok cetlijéről lekerülő középső középpályás is a Bayern tervei között szerepelhet, ugyanis a münchenieknek már a jövő középpályáját kell tervezniük – Xabi Alonso és Schweinsteiger 2016-ig szóló szerződése ellenére is.

Személyes vélemény alapján nem valószínű, hogy Gündogannal tervezik a jövő középpályáját a Bayernnél.
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top