Átigazolási hírek

Élesedik Thiago öccsének az ügye

Rafinha Alcantara nyáron csatlakozik?

tumblr_nmuq0xKgg71si8q0lo2_1280

Ahogy arról korábban a bayerrnszektor.hu két hete egy informátor által exklúzív módon beszámolt, Rafinha Alcantara a Bayern München egyik legfőbb célpontja lesz a nyári átigazolási szezonban. Ekkor még egyik német és külföldi lap sem hozta összeköttetésbe a játékost a klubbal.
Thiago Alcantara, a Bayern München világklasszis játékosa a spanyol Mundo Deportinak tett nyilatkozatában öccsével való kapcsolatáról is beszélt. A Barcelonában kevés játéklehetőséghez jutó brazil állampolgárságú Rafinha 2016-ig szóló szerződésében egy 30 millió eurós kivásárlási ár van meghatározva, amely a Bayern München számára egyáltalán nem jelenthet gondot ha Mazinho fiáról és Thiago testvéréről van szó.

Thiago: „Rafinha az egész életemet végigkísérte. Gyermekkorom óta játszom vele. A világ egyik legjobb csapatánál van, és elég jó, hogy mindenhol játszani tudjon. Azonban mindennek megvan az ára. Hamarosan olyan szerepet fog átvenni, amelyet érdemel.”

A nyilatkozat szinte egyértelműen egy lehetséges, bizakodó átigazolásra enged következtetni, ráadásul így Thiago szinte biztosan új szerződést írna alá a bajorokkal. Rafinha a középpálya közepén, testvéréhez hasonló poszton, valamint a széleken is bevethető, de a PSG elleni BL negyeddöntőket végigpadozta.

Ha a hír esetleg beigazolódna, akkor Draxler ügyét is érdemes lesz figyelni.

https://www.youtube.com/watch?v=wsrhRqLd6Sc

Hozzászólnék

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top