Gazdaság

A Bayern megállapodást kötött az MSN-nel

Tovább fejleszti nemzetközi stratégiáját a klub.

franz

Az FC Bayern április 17-én New Yorkban jelentette be az MSN-nel, az USA egyik vezető hírportáljával való közreműködését, melynek célja a klubbal kapcsolatos exklúzív és prémium tartalmak közvetítése. Ezenkívül a klub egykori legendája, Franz Beckenbauer is kap egy hasábot, ahol folyamatosan oszthatja meg személyes véleményét és adhat érdekes betekintést a futball és az FC Bayern világából. A klub tiszteletbeli elnöke, aki a 70-es évek végén a Cosmos New York játékosaként népszerűsítette az európai focit, a helyi labdarúgásról megfigyelt tapasztalatairól is írni fog, ráadásul a 2015/2016-os szezontól a 85 millió háztartást lefedő FOX Sports vendégeként is reklámozhatja az amerikai piacon nyomuló Bayern Münchent.

„Klassz újra Amerikában lenni. A futball minősége és az érdeklődés soha nem volt olyan magas, mint most. Örülök, hogy a futball legfontosabb témáiról való látásmódomat és az FC Bayern Münchent is közelebb hozhatom a helyiekkel.” – mondta a klub egykori elnöke, aki játékosként és edzőként is elhódította a világbajnoki címet.

Karl-Heinz Rummenigge: „Az MSN-nel való közreműködés egy újabb fontos lépés a nemzetközi stratégiánkban. Az MSN milliónyi látogatója kap a jövőben exklúzív tartalmakat a klubunkról. Ezzel még közeleb hozzuk az amerikai szurkolókat a Bayern klubjához, márkájához és filozófiájához.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top