Átigazolási hírek

Sterlinget akarja a Bayern

Korábbi hiteles német források után hiteles olasz újságíró számolt be a Bayern élénk érdeklődéséről.

ster

Fiatalkora ellenére nagy karrier elé néz a Liverpool 20 éves tehetsége Raheem Sterling, akire a Bayern München is szemet vetett. A mindig jól értesült olasz Gianluca di Marzio szerint Pep Guardiola a következő szezontól szeretné a keretében tudni a villámgyors szélsőt, aki a támadórészleg bármely pozíciójában bevethető. Sterling a hetek óta tartó tárgyalások ellenére még nem írt alá új szerződést a vörösökkel, jelenlegi kontraktusa 2017-ig szól. A Bayern München akarja a játékost, aki konkrét célt jelent a német klub számára – írja a Sky Italia olasz újságírója.





Nem először merül fel a 2014 legjobb 21 éven aluli játékosának, azaz a Golden Boynak megválasztott angol tehetség a Bayern háza táján. Ahogy arról a Bild információi szerint 2014 decemberében értesülhettetek, Sterling Marco Reus mögött a bajorok B terveként szerepelt az átigazolási listán. A szintén hiteles német lap szerint Pep Guardiola már bevonta játékosügynök öccsét, Pere Guardiolát, hogy puhatolózzon Sterling ügynökénél egy lehetséges átigazolásról.

Az idei bajnokságban 6 gólt szerző és 7-et előkészítő 13-szoros angol válogatott játékos sorsa nagyban függhet a Liverpool bajnoki helyezésétől, amely jelen pillanatban nem ér Bajnokok Ligája indulást. Ha a Bayern valóban komolyan gondolja a játékos leigazolását, minden bizonnyal klubrekordot jelentő összeget kell átutalnia a liverpooliak számlájára, ugyanis a technikás támadóért állítólagosan sorba álló klubok között ott van a Manchester City és a Real Madrid csapata is. Ami biztos: A Bayernnek van pénze. Kérdés, mennyit kívánnak befektetni az ígéretes tehetségért.

https://www.youtube.com/watch?v=lQWvaiaWssw

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top