Egyéb

Javi Martínez elkezdte a labdás gyakorlatokat

11 játékos edzett a mai szabadnapon.

javi

Pep Guardiola az angol hetekkel járó intenzív időszak miatt szabadnapot rendelt el játékosainak a hét első napján. A Bayern 16 napon belül 5 mérkőzést játszott és nyert meg összesen 20 gólt szerezve és mindösszesen kettőt bekapva. A pihenőnap ellenére 11 játékos látogatott ki a Säbenerre edzeni.

Xabi Alonso, akit a legutóbbi bajnokira és BL mérkőzésre is egyaránt eltiltottak, Sinan Kurttal és Mitchell Weiserrel együtt futball-specifikus gyakorlatokat végzett a pályán pár méterre Thiagotól, aki Lorenzo Buenaventura fittneszedzővel labda néllküli felépítő edzésen vett részt. A szerdai idegbecsípődése miatt Arjen Robben is velük készült, még mielőtt a hét folyamán visszatér a csapatedzésre.





A hétvégén izomproblémákkal bajlódó Claudio Pizarro egy intenzív futóedzést abszolvált, de nagy előrelépést tett Javi Martínez is a visszafelé vezető úton: Az augusztusban keresztszalag-szakadást szenvedett védekező játékos a különböző futó és koordinációs gyakorlatok mellett immáron a labdával is közelebbi kapcsolatba kerülhetett.

Az első csapatból többen is az edzőteremben gyakorlatoztak. Mehdi Benatia, Gianluca Gaudino és Holger Badstuber egyéni edzésmunkát végeztek, míg Franck Ribéry a futópadon hozta be az elmúlt napok lemaradását. Hogy mikor térhet vissza a 31 éves francia, egyelőre még nyitott.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top