Átigazolási hírek

Welt: Coric a Bayern listáján

Tovább bővítené tehetségeinek számát a bajor egyesület.

A német Die Welt információi szerint a Dinamo Zagreb 17 éves játékosa, Ante Coric szerepel a Bayern München kívánságlistáján. Korábban, októberben a goal.com is közölte, hogy érdeklődünk iránta, erről itt, a bayernszektor.hu-n is értesülhettetek.

A támadószellemű horvát középső középpályás 11 évesen már részt vett a Bayern próbadedzésén, állítólag technikailag, taktikailag és sebességben is olyan értékeket súrolt, amelyet előtte még senki nem ért el. Coric akkor nem Münchenbe, hanem a Salzburg csapatába igazolt, most viszont újra élénk érdeklődéssel van iránta a müncheni csapat. A tehetséget 2016 nyaráig köti szerződés a Dinamohoz.


A Bayern vezetőinek találkozásakor egyetértés született, miszerint a jövőben a klubnak jobb lehetősége lesz még nem felkapott tehetségeket megkapnia, ezért minden bizonnyal már idén elkezdik az új, minden igényt kielégítő utánpótláscentrum felépítését, amely az Allianz Arénához lesz közeli távolságban. A pontosabb tervek ősszel fognak megszületni. „Megvannak az első tervrajzok és a szükséges engedélyek is München városától.” – mondta Karl Hopfner, a klub elnöke. A projektre kereken 35 milliót szánnak a Bayern vezetői.

https://www.youtube.com/watch?v=dRfKUl-kEhs

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top