Német Kupa

Pep: Ki akarom tölteni a szerződésem

A Bayern mestere a Braunschweig elleni kupameccs előtt tartott sajtótájékoztatót.

pep

A kupáról: Nem meglepetés, hogy az emberek már a következő fordulóban látnak minket. A legjobb teljesítményünket kell felvonultatni. Kvalifikálni akarjuk magunkat a negyeddöntőbe. Már tapasztaltuk mennyire szép a berlini döntő. Spanyolországban oda-visszavágós rendszer van, ott valamennyivel könnyebb továbbjutni. A kupában bármi megtörténhet. A játékosaim tapasztaltak. 90 percen keresztül 11 a 11 ellen, akármi megeshet. Abban a helyzetben kell lennünk, hogy megakadályozzuk a meglepetést.

A Braunschweigről: Tavaly kétszer már játszottunk velük. Még mindig ugyanaz az edzőjük és a játékrendszerük. Havard Nielsen egy jó játékos, nem lesz egyszerű. Természetesen én és a csapatom is a lehető legjoban készültünk fel.

Matthias Sammerről: Az ő véleménye mindig a legjobb a csapatnak. A játékosok, az újságírók valamint a klubnál mindenki nagy hangsúlyt fektet az ő véleményére.

A rotációról: Még nem tudom, ki fog holnap játszani, de a legjobb csapatra lesz szükségünk a győzelem érdekében. Ez egy KO mérkőzés, olyan mint egy döntő. A következő meccs mindig a legfontosabb. Talán Pepe Reina vagy Tom Starke kap lehetőséget – de lehet hogy nem. Holger Badstuber fitt, jól edzett. De nem szabad elfelednünk, sokáig sérült volt.

A vele és a Manchester Cityvel kapcsolatos pletykáról: Nagyon elégedett vagyok itt, és a következő szezonban is itt maradok és keményen dolgozom. Szerződésem van, amelyet ki akarok tölteni. Ezután meglátjuk mi lesz, de nem kaptam ajánlatot. Szezon végén összeülök Karl-Heinz Rummeniggével és közösen mindent megbeszélünk.

A Bayernben ért stresszről: Sok dolog van a fejemben, mindig fáradt vagyok. Vannak elégedetlen játékosok, őket elégedetté kell tenni. Annak ellenére, hogy sportszakmailag jól megy, tovább kell dolgozni. A német mentalitás mindig jó, mindig optimista. Az én mentalitásom más, mindig félek, aggódom a holnap miatt. Inkább pesszimista vagyok, az jobb. Optimistaként nyugodt vagy, egy edző pedig soha nem maradhat nyugodt. De akár hat évet is maradhatok, a legfontosabb az, hogy mindenki elégedett legyen.

Thiagoról, Lahmról, Martínezről: Jól néz ki az állapotuk, de nem lehet semmi pontosat mondani. Az elmúlt 10 napban nagyon jól edzettek. Lahmnak nincs már bokafájdalma, Thiagonak még egy kis időre van szüksége. De mindenki napról napra jobb állapotban van. Rövid időn belül újra a csapattal edzhetnek.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top