Interjúk és nyilatkozatok

Boateng: Végig koncentráltnak kell maradnunk

Jerome Boateng a Köln elleni győzelmet követő napon adott miniinterjút az fcb.de-nek.

boateng

… egy mérkőzés utáni napról: Egy kicsit az edzőterembe, majd kerékpározni megyek. A többiek, akik nem kezdőként játszottak a szabadban edzenek. Az élelmiszer egy döntő szerepet játszik a regenerációban. Jól ki kell pihennünk magunkat, ez minden játékos számára fontos. Reggelinek joghurtot eszek gyümölccsel, napközben pedig tésztát. Egyszerűen sok szénhidrátot.

… a Köln elleni 4-1-ről: Nagyon jól kezdtünk, majd erősen visszaestünk és hagytuk a kölnieket feltámadni. Akár ki is egyenlíthettek volna, ha Manu nem lett volna. Ezután újra feljöttünk és végül megérdemelten győztünk ebben az arányban. De ez nem teljes egészében kielégítő. Túl sok könnyelmű labdavesztésünk volt és nem jól váltottunk át.

… Manuel Neuerről: Mindannyian örülünk, hogy ő áll a kapunkban. Számomra egyszerűen nincs jobb, ezt minden héten bizonyítja.

… az aktuális helyzetről: Jó úton járunk, de újra el kell érnünk azt, hogy több mint 90 percen keresztül koncentráltak maradjunk és egy topmérkőzést nyújtsunk. Akkor jól hiszem, hogy a kupában és a Bajnokok Ligájában is továbbmegyünk.
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top