Bundesliga

Pep: Nem félek a Kölntől, de tisztelem őket

Guardiola Bayernje péntek este, a klub alapításának 115. évfordulóján mérkőzik.

pepkoln

Az ellenfélről: A Köln utánunk a legjobb idegenbeli csapat, ezért oda kell figyelnünk. De fejlődtünk. A védelmünk nem enged túl sokat. Holnap jó támadóbeli ötletekre lesz szükségünk, de a Köln kontráira is figyelnünk kell.

Meglesz a következő fölényes győzelem? Kérem a következő kérdést. Nagy tiszteletem az ellenfelek előtt. Minden mérkőzésen újra elő kell hívnunk a teljesítményünket. Mindegy melyik ellenfélről vagy sorozatról legyen szó.

A jelenlegi formáról: Úgy hiszem jelen pillanatban jók vagyunk, de még tudunk fejlődni. Az apró részletekre fókuszálunk. Most sok fontos mérkőzés jön rövid időn belül.

A személyi helyzetről: Mehdi továbbra is hiányzik, csakúgy mint Thiago, Martínez és Lahm – rajtuk kívül mindenki fitt a Köln elleni mérkőzésre, de még nem tudom ki fog játszani, csak holnap délután.

Hol tudja még Arjen Robbent fejleszteni? Ha egy játékos Arjen Robben szintjén játszik, ez csak magán a játékoson múlik. Vannak játékosok, akiken tudsz segíteni és van akiken nem. A különbség mindig fejben dől el. Arjen szabad és élvezi a játékot. Az ő mentalitásával mindig a topon van. Nem értem, hanem a Bayernért játszik. De örülök neki, hogy ő ilyen szinten van, ez a csapatnak is nagyon jó.





A „gépi üzemmódba” való átkapcsolásról: Az elmúlt hetekben uraltuk a mérkőzéseket, továbbra is ez a célunk. Megpróbáljuk a találkozóinkat megnyerni. Persze hibákat is vétettünk, ezt 1000 milliószor elmondtam. Jó csapat vagyunk, de láthattuk, hogy Európában még sok további jó csapat van. Minden mérkőzés egy alkalom arra, hogy az önbizalmunkat és a játékstílusunkat még tovább javítsuk.

Mitchell Weiserről: Nagyon elégedett vagyok vele. Mindig jól játszott, ha a pályán tartózkodott. Futásban erős, ezt még tovább kell fejlesztenie. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Matthias Sammer jobban meg tudna nyilvánulni a szerződéshosszabbításáról.

A Köln egy veszélyes ellenfél? Nem félek, de tisztelem őket. Ez csak egy futballmérkőzés ami után hazamegyek. Ha kikapunk, a motivációnk a következő mérkőzésekre még nagyobb lsz. A Wolfsburg elleni meccsből sokat tanultam. Ha 6:0-ra győzünk, túl sokat konzekvenciát nem tudok levonni.

A Leverkusen, Atletico elleni győzelméről: Nagyon jól teljesítettek. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében minden csapat ténylegesen jó. Mindegy melyik.

A Bayern alapításának 115. évfordulójáról: Boldog születésnapot. A legjobb ajándék az lenne, ha a szurkolóink holnap elégedetten mehetnének haza a Köln elleni mérkőzés után.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top