Egyéb

Lahm ismét labdával edzett

Jelentés a Bayern hétfői edzéséről.

lahmm

A Bayern világbajnok védője újabb nagy lépést tett a visszatéréshez vezető úton: Azok után, hogy pár nappal ezelőtt futóedzésen vett részt, hétfő délelőtt bokatörése óta először gyakorlatozhatott labdával. A 31 éves csapatkapitány Thomas Wilhelmi rehabilitációs edzővel rótta a köröket a Säbener gyepén, valamint passzolási feladatokat is végrehajtott – várhatóan 1-2 héten belül a csapattal edzhet, további 1-2 hétre rá pedig akár a pályára lépésre is alkalmas lehet a fizikai állapota.
Thiago Alcantara, aki majdnem egy éve nem lépett pályára tétmérkőzésen, szintén képes a futásra, ő is a visszatéréséhez szükséges felépítési edzésen vett részt – egyelőre még labda nélkül. Egyéni gyakorlatokat teljesített Mehdi Benatia is, aki Donyeckben és Paderbornban izomproblémák miatt nem lehetett kerettag.

Sebastian Rodénak félbe kellett hagynia a mai csapatedzést, látszólag a bokáját vagy a lábfejét érhette kisebb sérülés – hivatalos diagnózis egyelőre nem jelent meg az esetében, ha a továbbiakban sem fog, akkor minden bizonnyal csak elővigyázatosságból hagyta el a tréningpályát a 24 éves középpályás. Mindenestre biztatásra adhat okot, hogy bár kissé sántikálva, de a saját lábán mehetett az öltözőbe Rode.

A hétfői nyílt edzést egyébként Pep Guardiola testvére, egyben Thiago ügynöke, Pere is meglátogatta.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top