Átigazolási hírek

Spanyol média: A Bayern érdeklődik Bailly iránt

Pletykák szerint az Espanyol elefántcsontparti játékosa is a Bayern látókörében.

bailly

A katalán Sport napilap arról számolt be, hogy a Manchester City, Chelsea, Juventus trió mellett a Bayern München is érdeklődik a barcelonai Espanyol középsővédője, Eric Bertrand Bailly iránt. A 20 éves elefántcsontparti játékossal állítólag már a tárgyalásokat is megkezdték a megkérdőjelezhető hitelességű lapban megnevezett klubok.

Bailly a klubjában eddig csak 5 alkalommal kapott lehetőséget, a figyelem a jelenleg is zajló Afrikai Nemzetek Kupáján mutatott teljesítménye miatt terelődött rá, ahol eddig 6 találkozón lépett pályára. A jobblábas robosztus védő téli klubváltására állítólag nagy az esély, mert a játékos 50%-át birtokló Espanyolnak szüksége van a pénzre. A másik 50%-ot Bailly ügynöksége birtokolja, akik szívesen üzletelnének egy nemzetközi topcsapattal. Összesen 15 millió euróba kerülhet a játékos a licitáló klubnak.

Mennyi esély van a szerződtetésére?

A téli átigazolási szezon még egy hétig tart. A Bayern Badstuber visszatérésével már 4 minőségi belsővédővel rendelkezik, a hamarosan visszatérő Martínezzel együtt 5-tel. A megnevezetteken kívül Boateng, Benatia és Dante áll Guardiola rendelkezésére, de a klub szélsővédői is képesek az előszeretettel alkalmazott háromvédős felállás bal illetve jobb szélén is jól teljesíteni.

Ezek alapján szinte esélytelen, hogy Bailly egyáltalán szóba került volna a Bayernnél.

Hozzászólnék

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top