Egyéb

Sokk! Junior Malanda elhunyt

A Wolfsburg 20 éves belga tehetsége autóbalesetben vesztette életét.

malandaa

Borzasztó hír rázta meg kora este a labdarúgás híveit. Malanda szombat este 20 órakor a Wolfsburg csapatával utazott volna a klub téli edzőtáborába, Dél-Afrikába, de a találkozási helyszínre már nem sikerült odaérnie, ugyanis egy autóbalesetben elhunyt. Belgium utánpótlás-válogatottja egy VW Touareg hátsó ülésén tartózkodott, az első két helyen szintén két 20 éves belga személy ült. 15:20 perckor a Hannover felé tartó Volkswagen 100 km/h-s sebességnél csúszott meg, szakította át a szalagkorlátot, majd egy fának is ütközve többször árokba borult. Junior a hátsó ülésről repült ki a szélvédőn és a rendőrség jelentése szerint azonnal életét vesztette. A jármű fejjel lefelé ért földet, a másik két utast súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség feltételezi, hogy a körülmények miatti gyors tempó okozta a balesetet, amire a heves szél és a nedves aszfalt is rásegített, de a szakértők a Touraget is lefoglalták a baleset kiértékelése miatt.

A VFL Wolfsburg vezetősége természetesen úgy döntött, egyelőre nem utaznak Dél-Afrikába, a továbbiakat holnap reggel 10 órakor tárgyalják meg.

A Bundesliga nyitófordulójában a Bayern ellen is pályára lépő Malandáról rendkívüli sokan emlékeztek meg a közösségi oldalakon, ezek egy részét a Bild gyűjtötte össze, amelyet ide kattintva tekinthettek meg.

A védekező középpályás a belga U15-ös válogatottól kezdve egészen az U20-as csapatig jutott el, a felnőtt válogatottságra sajnos már nincs lehetősége.

Nyugodj békében Junior!Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top