Egyéb

A Bayern megkezdte a felkészülést

Badstuber ismét a csapattal edzett, Hojbjerg kölcsönbe megy.

Ausztria zsinórban negyedszerre megválasztott év labdarúgója, David Alaba kevéssel 14 óra előtt már a Bayern München edzőközpontjának játékterén tartózkodott, hogy Andreas Kornmayer fitnessedzővel megkezdje az új félszezonra való felkészülést. A sérüléséből visszatért játékos már hétfő óta dolgozik visszatérésén, hamarosan csapatedzésen is részt vehet.

Tizenkilenc nappal a Mainz elleni 2:1-es idenbeli győzelmet követően 16:30-kor szinte a teljes állomány pályára vonult, hogy hivatalosan is felkészüljön a 2014/2015-ös szezon második felére. Holger Badstuber három és fél hónap után, sérülése óta először edzett a csapattal, de jó úton halad a korábban szintén sérülést szenvedett Tom Starke is, hogy teljes értékű tréninget végezzen. A keretből négyen, Lahm, Martínez, Thiago és Juan Bernat csak az edzőteremben erősítettek.

A távozáshoz közel álló Shaqiri egyelőre még a Bayern színeiben edzett, míg Pierre Emile Hojbjerg az idei idényben valószínűleg már nem húzza magára a müncheni dresszt, ugyanis a szezon hátralévő felét az ügynökének megerősítése szerint is az Augsburg csapatában folytatja – kölcsönben. Hogy a következő szezont hol kezdi a fiatal dán, az az augsburgiak év végi helyezésétől is függ, egy európai kupaszereplés esetén további egy évig a szintén bajor együttesben játszhat Hojbjerg.

Hojbjerg nem edzett, az Augsburgban folytatja – a klubok egyelőre még nem, a játékos ügynöke viszont megerősítette a hírt.

Az fcbayern.de képgalériáját ITT, a TZ fotóit ITT találhatjátok.

 

Rövid videó a mai edzésről:


A teljes edzés megtekintése:


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top