Egyéb

Sammer: Telitalálat volt Bernat megszerzése

A Bayern München nemrégiben hosszabbított sportigazgatója Bernatról, Rodéról, Robbenről, Schweinsteigerről és az Aranylabdáról is beszélt az fcb.de-nek.

bernat

Juan Bernatról: Juan Bernatot már régóta figyeltük és viszonylag gyorsan világossá vált, hogy az ő képességei csodálatosak. Ő atletikus, gyors, mozgékony, szívós és nagyon technikás. Ráadásul ő egy földönjáró és családias típus, tökéletesen passzol hozzánk. Még csak 21 éves, de az a gyorsaság, amellyel ő beilleszkedett, és ahogy megtanulta a védekezésünket, az figyelemreméltó. Boldogak és nagyon büszkék vagyunk. Világosan el kell mondani, hogy telitalálat volt a megszerzése.

Sebastian Rodéról: Rode egy olyan csapatjátékos, amelyre egyszerűen minden nagy csapatnak szüksége van. Ha játszik, mindig az az érzésed, hogy izzik a csapatáért, csakúgy mint saját magáért. Egy kiváló, letisztult karaktere van, teljesen beilleszkedett, elismert és kedvelt lett csapaton belül – és a közönség számára is, mert olyan játékosok tradíciójába tartozik mint Jens Jeremies vagy Hasan Salihamidzic. Ők olyan játékosok voltak, akiket bárhova berakhattál, mindent beleadtak a csapatukért.

Arjen Robbenről: Arjen egy kiváló példa arra, hogy idősebb korban is lehet még mit tanulni és továbbfejlődni, valamint nem megelégedni az eddig elértekkel. Minden edzésen száz százalékot nyújt. Korábban gyakran megpróbálta a testét kicselezni, de ez nem megy. Most megtanult egy bizonyos higgadtságot és nyugalmat megőrizni, és adott esetben egy nap pihenőt kivenni. Örülök, hogy őt választották meg Hollandiában az év sportolójának. Ez egy egészen különleges dolog, amivel a legnagyobbak közé tartozik. Tudom, hogy ez sokat jelent a számára. Ő a világ egyik legjobb játékosa.

Bastian Schweinsteigerről: Bastian számomra egy fenomén. Keményen dolgozott azért, hogy visszatérjen a pályára, ez nagy benyomást tett rám. Ahogyan újra megmutatta a játékát, azelőtt nagy tisztelettel és nagyrabecsüléssel vagyok. Nagy robosztussággal, energiával és akaraterővel rendelkezik, ez lenyűgöző.

Az Aranylabdáról: Ez egy szubjektív értékelés, amely objektíven nem mérhető. Néha nem szerencsés, hogy egy évben csak egy győztes lehet. Szorítok Manuel Neuernek, hogy ő legyen a világ legjobbja.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top