Egyéb

Jupp Heynckes a Realt javasolja Reusnak

A Bayern München egykori sikeredzője a Sky90 adásának vendége volt. A klubbal kapcsolatos mondatait olvashatjátok.

Britain Soccer Champions League Final

Reus lehetséges átigazolásáról: Azt javaslom Marco Reusnak, hogy a Real Madridba menjen. A Bayernnek 4-5 világklasszis támadója van, hova akarják még őt berakni? Ha valóban 25 milliós kivásárlási záadékkal rendelkezik, akkor minden topklubnak be kell próbálkoznia nála.

Mario Mandzukicról és Xherdan Shaqiriről: Ha Shaqiri egy élcsapatnál játszana és megkapná a játéklehetőséget, akkor egy szuper játékos lenne. Számomra ő egy művész és egy egészen nagy tehetség. Pechje van, hogy a Bayernnél ilyen sok topjátékos van előtte. Mario Mandzukicban pedig nincs félelem, robosztus, fizikailag erős, jó futómennyiséget produkál, a labdát jól tartja meg és pimasz.

A Bayern München helyzetéről: A 2012-es, Chelsea elleni elveszített finálé volt a döntő. Összeültük és megváltoztattuk a keretet. Úgy gondolom ez volt az elkövetkezendő évek sikeréhez a kulcs, a csapat még több kvalitással bővült. Azt hiszem ez egy logikus következtetés, amiért a Bayern most dominálja a Bundesligát. Amit figyelemreméltónak találok, az a négy bekapott gól, ez egyszerűen nagyszerű. Tetszik a csapat, ezek az én fiaim és természetesen örülök, hogy Világbajnokok lettek. A ligában nem látok konkurencuát, nincs csapat amely ilyen minőséggel rendelkezne.

Uli Hoeneß jövőbeli szerepéről: Szerződés szabályozza, hogy az utánpótlásrészlegben lesz és nem a profiknál. Meg lett tárgyalva, hogy semmi más nem lesz, erről meg vagyok győződve.

Kroosról: Toni Kroos természetességgel, szuveneritással, nyugalommal, nagyszerűséggel játszik a Real Madridban, ebben természetesen a megnyert VB cím is egy fontos szerepet játszik.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top